Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Czy grać dalej.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140173)

RobertoIchi 19-07-2007 01:17

Czy grać dalej..

Mam do was pytanie a mianowicie czy grać dalej druidem?(ED 43lvl,44mlvl)Po 3 dedach odechciało mi się im grać, ale zawsze kiedy wracam na tomba znowu widzę jak im się fajnie gra....aż do czasu. No i czy nie zmienić profesji na najta?Mam 27lvl Ek 70/70 skile. Gram im trochę czasami, teraz po update expi się wyśmienicie....:cup: I tu dochodzę do sedna sprawy którego z nich wybrać?
Żebym później nie żałować?Grać dalej druidem czy jednak zagrać najtem.Mam PACC na nich jakby ktoś nie zauważył.;)

A i prosił bym o podanie zalet które zostały jeszcze druidowi oprócz UH, i robienia sio na huncie.:(

Proszę o sensowne odpowiedzi.

Allic 19-07-2007 11:43

Moim zdaniem zmień na knighta a druidem rób sobie Uh'y do niego ;)

Ashael 21-07-2007 18:49

Jeśli nie potrafisz się zdecydować do graj obydwoma:p Pozdro for all 8o

Oridrix 22-07-2007 13:05

@up
On sie ciebie nie pyta czy zrobic kolejnego chara
tylko kim grać

ktos wyzej pisał żębyś grał najtem a drutem żeby robić mu uhy

Axel172 22-07-2007 13:38

druid

moim zdaniem graj druidem nie poprawili go w tym upie (moze nastepny kto wie) ale nie jest w cale zly pod 2 względami:
1) jest wieksze zaotrzebowanie na uhy (wiecej knightow i druidow)
2) biorą druida na hunty jaki lekarza B)

Doradzam ci druida

Weteran 22-07-2007 14:51

Ja Ci radze druida:P
Sa dwa powody:
1. to co napisał Axel
2. Udowodnij ze druid po update nie jest taki zly;] Tak jak to placze wiekszosc.

Takie moje zdanie a zrobisz jak chcesz. Pozdro!!

Tibian-Killer 23-07-2007 13:16

Healowanie?

Teraz to już go pewnie dobiliście... Koleś sie pytal czy nie ma innych zalet od wlaśnie leczenia, a wy ze lepiej druta bo wlaśnie to robi...albo troche absurdalne pokazanie, że druid nie jest taki zły. I jak to udowonić? Ja polecam knighta bo wmiare szybko nim sie expi, a pozatym jak doskillujesz dobrze to przez updata bedziesz walił z 2x mocniej niż przed :P .
Pozdro!

sat 23-07-2007 14:54

nie wiesz kim grac? rzuc moneta, a drugiego chara skasuj.

Qrys 26-07-2007 19:21

Nie kasuj żadnego chara.
Druid nie jest taki zły, nawet po upie. Z pacc ma nadal wielka siłe + czary leczące.

Zastanów się czy warto ze względu na up rezygnować z postaci.

@
Knight to teraz maszyna do zabijania a skille masz niezgorsze.

.
Wybierz tą co ci sie lepiej gra i ciekawiej.

Nimir 27-07-2007 15:36

Tu połowa nigdy nie grała drutem... i pie^^oli smutki zeUh'y mozna palić...
Lepiej se Zioło zjarać niż zacząć palić BP na Facc'u

Teraz H'lvl'e ida do Sex Shop'u(Spell Shop) i za 3.2k kupują bp bez pisania Offert i targowania...;(

Więc drut'em to se można tylko lask'e zrobić8o

Polecam dla idiotów:D

BaxCrow 27-07-2007 15:53

Kolejny z 10.000 tematów, "Kim grać".

A, więc 10.000 odpowiedź: GRAJ TYM KIM CI SIĘ LEPIEJ GRA!

hans1121 28-07-2007 10:00

Bez wątpienia - graj Knajtem :D
Drutem też się loguj na uh'y, aż odrobisz sobie mlvl który na dedach straciłeś ;)

To jedyne, dobre rozwiązanie. W końcu znudzi Ci się gra mięśniakiem, i zechcesz wrócić do swojego ukochanego druida, któremu to nieźle udało Ci się podpakować magic level 8o

Juno95 01-08-2007 12:44

prosta odpowiedz graj dwoma:)

Drexado 01-08-2007 17:30

popieram up, graj dwoma, najpierw zrób se uhy dla rycerza i idź nim expić, później i tak żeby robić uhy będziesz musiał uzupełnić soula więc się zastanów... a deadami się nie przejmuj, ja padłem w jeden dzień 2 razy [dragon lord is strong Xd], później i tak zatęsknisz za drutem, zobaczysz!

RobertoIchi 04-08-2007 01:59

Sory, że nie odpisywałem, ale zapomniałem o tym temacie:confused:

A więc tak:

Pisałem już czy nie ma nic innego oprócz leczenia drutem i robienia UH:(,
nie będę grał obydwoma, ponieważ nie mam czasu na grę dwoma postaciami,
no nie wiem czy druid wogóle kiedyś był silny;( jedyny czar, który się przydaje to Exori vis,mort

Teraz bije lvl na piratach fajnie nawet tam jest, ale ciągle myślę, że marnuje czas na grę druidem ponieważ on i tak jest słaby i nie pójdzie na nic innego tylko hunt na hydrach, hero itp, sorcem na tym lvl bym dał rade na trapidzie na -3, a druidem niestety nie on jest po prostu za słaby na expienie w pojedynkę na jakiś
większym expowisku gdzie hp potworka dochodzi do 400.

A najtem bym sobie pobiegał na EF, zółwiach,jak bym miał ten lvl co druid to był pobiegał na dragach z sio na d lair itp ;)

Mój cel to wybić 50lvl druidem, a dalej grać najtem bo teraz po upie najt wymiata może w grudniu wrócę do druida jak go ulepszą bo teraz gra im się nie opłaca:o. Będę robił tylko UH dla najta a przy okazji mlvl.

Dzięki za odp. przekonaliście mnie do gry najtem.

sat 04-08-2007 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nimir (Post 1572145)
Teraz H'lvl'e ida do Sex Shop'u(Spell Shop) i za 3.2k kupują bp bez pisania Offert i targowania...;(

o ile sobei dobrze przypominam, to w sklepie uhy kosztuja 3,5k za bp. no chyba ze na roznych swiatach sa rozne ceny...

ArcHammer 04-08-2007 19:29

sam mialem druida na 33 lvl padlem kilka razy hakneli mnie i mialem 25 lvl teraz gram knightem i druid slózy mi do robienia uhow

sat 04-08-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ArcHammer (Post 1586073)
sam mialem druida na 33 lvl padlem kilka razy hakneli mnie i mialem 25 lvl teraz gram knightem i druid slózy mi do robienia uhow

w tym samym czasie poszedl bys knightem poexpic, nie dosc ze bys zrobil na wiecej uhow ( przewaznie - czyt. jak sie to robi z glowa ), to jeszcze byc szedl do przodu a nie stal w miejscu.

dawid000 04-08-2007 23:20

nie pierdol ze nie wiesz czy grac tylko graj

43ed to ma ponad 1kk expa a 27 ek ma 200k-300k

chcesz odnowa wbijac?

milan233 04-08-2007 23:39

@up Wbicie tego lvla po update knightem, to sprawa kilku dni PG na zólwiach.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59.