![]() |
Wydarzenia z Arcani... ;d
Temat został stworzony aby pisac w nim o wydarzeniach z Arcani... dziwne ?
Piszcie w nim o nowinkach ze świata, ciekawych rzeczach itd... ;] |
najprawdopodobniej go skasują,bo podobno po to nam znaleźli specjalne miejsce na forum,żebyśmy nie pisali wszystkiego w jednym temacie.co chyba było bardziej oszczedne,zwróciłem na to uwagę moderatorom,ale szczerze obsługa tego forum,poza paroma wyjatkami jest nazbyt przeczulona na swoje zasady,które w pewnych sytuacjach można naginać.
No co,no nic sie nie dzieje dla mnie;p nie mam pacc i wegetuje w venore,myląc Seikerona z Teikeronem za kazdym razem jak się najebie i z oburzneiem bije Teikeirona(Palka) żeby grał sorcem:P(Seikeronem).A to dwie różne osoby:P:P |
o,o jeszcze nie skasowali tematu :> a co do wydarzeń to oprócz morgorta nic ciekawego nie było :D.
a no jeszcze można dodać że masa hlvl + sie robi których do tej pory nigdy nie widziałem :> np Trajdi of the Hero itp.. ;/ |
16:55 Tookie ziom [43]: 16:54 You see Chcesz miec morde jak Macius (Level 8). She is a sorcerer.
Ostry zawodnik |
To widac nudna ta Arcania troche... =/
Kiedyś było lepiej... Lucifer Incarnated zjechany do 72 lvl ;d |
ale wtopa,2 chary 160+ poszly sie walic,Sven sie chyba zaplakal
edit: kto teraz gra na Luciferze? Bo nie Sven,spotkalem Lucifera na ac i mowi do mnie po polsku zebym manasy mu dal tt (ofc nie dalem) na tibia.com zmienila sie rubyryka "location" nie pamietam co tam bylo wczesniej czy belgium czy netherlands ,teraz jest Bialystok 0.o out ma taki jaki nosili czlonkowie gildii ORMO |
Korzystając z okazji tematu dopytam się co tam się dzieje : )
Ostatnio na arcani grałem jeszcze podczas wojny 7k vs DPFT .... Słyszałem iż ostatnio była ponownie jakaś wojna TT (?) vs DPFT gdzie znów 'żółwie' zwyciężyły... I doszły mnie słuchy, że znów coś się szykuje - to prawda ? Kto tym razem chce się sprzeciwić mocnej dłoni agresora ;)) ? |
trajdi to potęga!
pg rox :baby: pozdro |
lucifier miał haka czy nowy owner się źle poczuł?
|
Bedurek mial haka tez ;/. Ale Ames Turcia sie skapla i go blokla.Podobno shakowal go rl kumpel..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bedek coś nie edytuje swojej listy klientów na poi mimo że sporo się zgłosiło oraz zgłasza. o,o Czyżby tak pg'uje że nie ma czasu wpisać ich ?:P Ciekawe czy odbędzie się pod koniec miecha.
|
Xenhoithar napisał że Bedurion jest na wakacjach i przez 2 tygodnie nie będzie nikogo dodawał. Przynajmniej ja tak zrozumiałem :p
|
Cytuj:
bedek na wakacje do grecji pojechal przynajmniej tak zrozumialem |
|
aehuehuehauheauehau xD n1!
edit: 30 Lipca- masskick ;p 11:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fayter. He was killed by a dwarf guard. |
eh wystarczy dac swoja opinie o update gm i cipach i juz sie ma bana za mowienie prawdy ;p
|
Arris online byl ;o back or new owner?
edit: 99% old owner :p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |