![]() |
Macavelli & Maragax Studio
Ventrue must die.
Eternal Crusade will be punished. Cruoris won't exist anymore. HAIL MACAVELLI & MARAGAX! xD Nie wiedzialem co napisac, wiec napisalem jakies bzdury. Nikt jeszcze nie zrobil posta o naszej walce przeciw tym gildiom, wiec musialem go sam stworzyc :D Post your opinion, feelings. Enjoy~ |
I'm 7 years old
|
Wreszcie jakis normalny temat ;p
Prawda jest niestety taka, że walka, którą prowadzicie nie ma większego sensu bo po prostu przewaga liczebna waszych przeciwników jest zdecydowanie za duża. Szkoda, że tak sie wszystko potoczyło, naprawdę miałem nadzieję, że Ultimation + Fraternity poradzą sobie z Cruoris, ale czegoś wam widocznie zabrakło. Nie jestem specem, nie mnie to oceniać. Tobie Macavelli, Maragaxowi i innym wytrwałym życzę powodzenia. Fajnie się ogląda wasze camy. Liczę na więcej ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Że też chce sie Wam wstawać tak wcześnie rano żeby zabić kwadracik w internetowej grze. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A jezeli jestes ciekaw z czego to. To ogladnij na youtube film "Piątek" . |
Cytuj:
Jestescie zajebisci xD Ja kocham dobre kino, z mocnymi wrazeniami :P Wrzucaj wiecej filmikow ;d No i musze ci powiedziec, ze masz dobry team :) Mam na mysli to, iz sa w tym teamie ludzie, ktorzy posiadaja dobre pvp i posiadaja mozg x) Umiecie sie zgrac i to jest to. Wilkie gratz dla was. |
Pff ;p To mnie chyba nigdy nie zobaczysz ^^ Nie praktykuje expienia przed ss`em,jak i reszta EC ;>Musisz zadowolić się 60 + paladynami ^^
|
Cytuj:
|
Ah... i jakby ktos chcial z nami pobiegac i ma z 50+ to moze pisac tu lub w grze :P
|
Ja z wami nie pobiegam bo mi kumpli mordujecie (A raczej próbujecie i wam się nie udaje :D)!!!
A wogóle to podświadomie popieram Dalva. Ale filmy jako filmy nie są złe ;D PS: Jak już jesteś o 1:11 przy kompie to nie ma co iść spać tylko będziesz siedział i pił kawę do 7:20? xD |
Cytuj:
Nie, siedze gdzies do 2, pozniej ide spac, wstaje o 7 i pozniej ide spac i wstaje o 11 ;p |
Cytuj:
Mam ważniejsze sprawy niż Tibia atm. |
Ojejkujej Macavelli pekuje co za nowosc. Chyba od dawna do niczego innego sie nie nadaje ten char :p
Gdyby to ode mnie zalezalo, to ja pozwolilabym grac Macy na Selenie i nawet moglby expic na guardach, no ale coz... Co ja moge.. Praktycznie nic =/// Mimo wszystko good luck!!! Zycze dobrego loota i duzo pieniedzy tylko nie wiem po co :D Pozdro Xyriela |
A mi kumpli z gildi mordujecie... ja pierdyle...
|
No, niezle filmiki. Chociaz moim zdaniem niektorzy z ventrue (bo glownie oni padali) w ogole nie ogarniali, lol. Ten knight na tiq to myslalem ze dygne, tylko chyba costrick tam ogarnial z tego co widzialem. Ale widac ze jedziecie na vt, te comba:PP niezle niezle, ano i Xoviso tez se rade dawal, nawet szkoda ze padl, a lavande nawet bez sdkow go zabil:P:P
Ja tam nie mam nic przeciwko pekowaniu przed ss, w sumie to nawet zabilem jednego z nimi, jakiegos tam mighty of wrath >.> Powodzenia;) |
Btw, wlasnie zrobili poi, 5(?) osob padlo :O
gzzz Uuuu lizarda zajebali na koncu xDD |
Cytuj:
btw. probowalem zabic Yilta z Ardesem, ale nie dalo rady... z 2x mial red, ale brakowalo Maragaxa, ktory nie wstal -.-' |
@Up:
Nie wstał bo go spingowali XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01. |