![]() |
Palek=Distance+Shelding
Mam pytanie jaki Shelding powinien mieć Palek na 30-40 Lvlu i czy sie przydaje wogole miec dobry shelding B) prosze o odp pzdr :)
|
No teraz po upade jak speary nie spadają sprzydaje sie miec dobry shielding i te gwiazdki ;p skil 50+
|
50 Shielda styka jak nic zależy też czy grasz na pvp czy na non pvp ponieważ na pvp łatwo wbijesz z 60 shielda palkiem na npvp już trzeba więcej myślec :>
ale też to jest do zrealizowania a assasain star i tak narazie nie warto używać jeżeli masz 40 lvl |
Shield warto miec jak np expisz na tombach z royal spearami i drag shieldem to ghule i takie gowna bierzesz na klate nietracac przy tym duzej ilosci hp.
|
Lepszego połączenia nie mogłem chyba sobie wyobrazić. Palladyn ze spirami i shieldem poprostu wymiata. Wysokie obrażenia, atak na dystans, a jak cię coś dopadnie to i tak nie zabije bo masz shield.
|
Cytuj:
|
Chodzi mi oto ze jak np expisz na takim tombie to niemusisz uciekac przed wszystkim tylko mozesz sobie spoko wziac na shilda :P A z crossbowem bys troche oberwal
|
^^
Przydaje się mieć wysoki shielding ^^ Bo gdy np. biegasz sobie z lukiem, zaatakuje Cię coś silnego to bierzesz w łape shielda, przełączasz na full def i obrywasz o wiele mniejsze obrażenia;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |