![]() |
Najwiekszy Power Abuser na Elysii.
Jaki jest największy PA na elysii waszym zdanie.
Moim zdanie jest to Nagowenen. |
Cytuj:
|
Na elysii gram ale nie od dawna. W każdym bądź razie nie grałem wtedy kiedy gekke zdobywał bohy
|
koles, widac ze nie wiesz co sie w ogol ciebie dzieje, bo niby co w tej sondzie robi keto ktory od 2 lat jest retired?? wzieles po prostu skopiowales wszystkich h lvlow od gory do dolu...
|
żal.pl Gekkesos tez niby nie gra i sie o niego nie plujesz mistrzu.
|
Cytuj:
:) a gdzie kurwa timmiie (nie wiem jak sie pisze) i mando lowe ? |
też stawiam na geke i jego boh/edron ;d
aczkolwiek pamietam jak arioc/elah/bax robili niezle PA po wykupieniu się Lowe z wojny Grinders vs. Noctum |
marialka ish powah abusah
|
Dwa lata temu pewnie powiedziałbym Jape Darklight, bo to on mnie ujebał w kopalniach, pewnie nie którzy pamiętają filmik, który wtedy nakręciłem.
Od tego czasu w tibie grałem okazyjnie, Jape jest po drugiej stronie barykady więc poszaleć zabardzo nie mloże, a i sama Elysia się dosyć zmieniła i opustoszała, więc odpowiedź byłaby pewnie inna :P |
A gdzie Gemnazet?
|
Odnoszę wrażenie ze kilka osób nie wie co to PA ... Głosik na Gekke i Reze no i może Keto
|
Ja Proponuje Timmiie jeszcze....
|
Kiedys Gekkesos,obecnie Nagowenen.
Z prostego wzgledu. Obaj nigdy nie ukrywali zwyklego randomu w robieniu pa ,otwarcie mówi hunt za free i to ich nakrecalo do dalszego pa. Prywatnie ,Nagowenen i Gekkesos to zajebisci kolesie o czym sie przekonalem. Kazdy poprostu ma prawo wykorzystac to na co iles czasu pracowal :] Btw Marial powah abusah? Kto to wymyslil ?:D |
Marian Power abuser :D zaraz ktoś napisze że kiedyś kolegi jego kumpla siostre ze szkoły brata bił Eddie On Elysia ale miała ihy i uciekła
|
jajaja tylko nie "marian" Enerisss bez przesady nie myl mnie z marial~ ajjaja :D
|
Proste , że Gekk~ słynny kolekcjoner bohów ; )
|
Gekke był strasznym PA. Teraz trzech szwedów powinno dominować na tej liście.
Nazwę ich ASeTLoHLners, każdy kto gra na Elysi się domyśli o co idzie :P |
@up
Gram na elysii i nie wiem ocb @Marian Marian na Marialke też Marain mówimi czasami. |
Cytuj:
@merciol juz bardziej pokemoniasto nie mogles wymyslic |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |