![]() |
Popo screen shoot's!!!!
Blood Herba zrobiliśmy all naszymi uh makerami ;)!!!
Drag hunt: Kapitan Kajtek 34lvl 49m lvl 6 bp hmm 1 bp sd 0,5bp uh Kapitan Czarnuch Pallek 37 lvl 76 skill distance 3 bp hmm 0,5bp uh Kapitan Popo 31 lvl elite skills (very sux) 59/58 (szybko expiłem bo chciałem zostać w gildi teraz sie biore za skillowanie ;)) 5 bp uh eq: k set crwn helm crown shield p ammy fs!!! loot: 2x p legs 2x small diamond w gównach po sprzedarzy 3,7k w pewnym momencie pomagaliśmy ubić dla bo z tamtego teama któryś padł!!! Necro hunt: Kapitan Kajtek Look up. Kapitan Sutek (mój 1 char) 33 lvl 70 skill dist (too many deads) Gohan Sayin 51 lvl pallek skilli nie znam Chuck lokko 52 lvl skills kolo 80/80 gskiem zatał bardz okrótki hunt bo 120 lvl mag huncil tam i dał nam godzinke loot gówna same 3 clerical mace Sorka że tak ponieukładane ale z necro hunt ma m50 ss i nie kce wszystkiego wklejać!!! Wrzuciłem jak szło strzelałem http://photobucket.com/albums/v493/Kapitan_Popo/ Comment plx |
..
Pierwsze 5/6 screenow do usunięcia według mnie, bo są troche przynudnawe(no może oprócz UE test) Reszta nawet spox. Pytanko jakie miałeś skille i level jak blokowałeś dragi??Na 27 i 29 screenie wymiatasz 2 expa jee :pTe blood herby to ładnie w domku wygladają :)Aha i według mnie jeszcze jedna mała rada. Umieszczaj oprócz screenów z walki , expa itp. screeny z lootem. Ładnie wychodzi B) Ahh a screen 35 to nie 29 i 37 to nie 27??Dziwne podobieństwo :p Dobra rozpisałem się no ale cóż tak bywa. Pozdro...
|
Skille napisałem Up...
Niektóre ss-y się powtarzają to fakt bo na hamca wklejałem i chyba 2 sie powtorzyły :P Te 2 expa bo byłem na ful defie :P Jak na full atck to do 150 expa nawet dostawałem :P ohh poszukam ssek hatki jak kapitan Czarnuch nam od*******ił :D look teraz 1 ssy naszego domku :P Comment plx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |