![]() |
Hijack this.
Witam ...
Wiem ,że zakładam dużo tematów :/ Ale ten jest naprawde bardzo potrzebny. Przeskanowałem swojego kompa programem Hijack this. Wykrył on trzy nieprawidłowe procesy/najprawdopodobniej wirysy :/ Jest problem... Nie ma ich w start/uruchom/msconfig/uruchamianie. A gdy próbuję je usunąć poprzez opcję Fix Checked one powracają :( Nie mogę ich znaleść w lokalizacji gdzie powinny być :( Nie wiem co robić Pomocy. Log: Cytuj:
|
Skasuj w trybie awaryjnym?
|
to pozostałości po jakims exploicie w rejestrze, usuń najpierw te pliki a potem wpisy
|
Nie da się tych plików usunąć : (
|
no to format <333
|
@Up
nieprawda ;) Wywal je w trybie awaryjnym z wyłączonym przywracaniem plików systemowych, oraz użyj do tego killboxa. |
Mógłbyś wszystko powoli ?:P
Mówiłem już nie ma ich w tej lokalizacji gdzie powinny być : / Więc nie wiem jak mam usunąć skoro tego znaleść nie moge ? :P |
Cytuj:
Mój komputer>>właściwości>>przywracanie systemu>> i zaznacz cypelek na >>Wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach Uruchamiasz w awaryjnym f8, podczas startu komputera Uruchamiasz Killboxa, wklejesz to co chcesz usunąc i zaznaczasz, "delete on rebot" coś takiego, dokładnie nie pamiętam. I to wszystko. mozesz kosmetycznie uzyc ComboFix, a apotem z dysku :c wywalić wszystko co powstało po jego uzyciu. Zamknij robaczywe porty, wwdc (windows worms doors cleaner) I kosmetycznie usuń pozostałości wszystkiego co nie potrzebne czyli CCleaner. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |