![]() |
schowek
co aktualnie macie pod slynnymi klawiszami ctrl + v
moje Cytuj:
@down Kliknij Crtl+ v |
Nie kapuje o co chodzi??
|
http://sharkeyy.webd.pl/
Nie to nie reklama, po prostu miałem ten adres w schowku :P To chyba jakiś priv do ogame. |
forum Tibia.pl
Wróć Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym Odśwież tą strone Sprawdzanie pingów w CMD - Proszę o pomoc:S Witaj, Smetana. Ostatnia wizyta: Dzisiaj o 10:07 Prywatne wiadomości: Nieprzeczytanych: 0 , Wszystkich 28. Panel Kontrolny Użytkownika Mapa Lista użytkowników Nowe posty Szukaj Szybkie Linki Wyloguj się Przeszukaj forum Show Threads Show Posts Zaawansowane szukanie Szybkie Linki Dzisiejsze posty Zaznacz forum jako przeczytane Otwórz liste znajomych Panel kontrolny użytkownika Zmień podpis Zmień profil Zmień opcje Różne Prywatne wiadomości Subskrybowane tematy Mój profil Kto jest online Przejdź do strony... Odpowiedz Zobacz pierwszą nieprzeczytaną wiadomość Zobacz pierwszą nieprzeczytaną wiadomość Opcje tematu Przeszukaj temat Oceń temat Nie przeczytane Dzisiaj, 12:06 #1 bombek Użytkownik forum bombek's Avatar Data dołączenia: 06 11 2005 Lokacja: Sandomierz Wiek: 14 Profesja: Elite Knight Świat: Titania Domyślny Sprawdzanie pingów w CMD - Proszę o pomoc:S Witam Gdy chce sprawdzić ping danego adresu to sprawdza mi 4 razy tzn że 4 razy wysyła i 4 razy otrzymuje coś takiego: Badanie 212.77.100.101 z użyciem 32 bajtów danych: Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=30ms TTL=122 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=31ms TTL=122 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=31ms TTL=122 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=78ms TTL=122 http://komputery.katalogi.pl/kabl%C3....-t110160.html UWAGA Ten link to temat z jakiegoś forum, tam koleś ma 30 tych odpowiedzi, jak to zrobić? podejrzewam że potrzeba wpisać inna komende a nie ping adres ^^ pozdro proszę o odpowiedź Ostatnio edytowany przez bombek - Dzisiaj o 12:07. bombek is offline Report Post Odpowiedz z Cytatem Multi-Quote This Message bombek Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość do bombek Wyślij email do bombek Znajdź posty użytkownika bombek Dodaj bombek do swojej listy znajomych Nie przeczytane Dzisiaj, 12:38 #2 Vil Moderator Vil's Avatar Data dołączenia: 13 11 2004 Lokacja: Mielec / Krakow Wiek: 22 Profesja: Elite Knight Poziom: 62 Skille: 80/78 Poziom mag.: 5 Vil ma numer GG 3989309 Domyślny ping -n liczba_powtorzen adres_hosta __________________ Namie Kotogotoku Wa Ga Tate To Nare Ikazuchi Kotogotoku Wa Ga Yaiba To Nare ### You can consider yourself officially hunted on forums ### Vil is offline Report Post Odpowiedz z Cytatem Multi-Quote This Message Vil Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość do Vil Wyślij email do Vil Znajdź posty użytkownika Vil Dodaj Vil do swojej listy znajomych Nie przeczytane Dzisiaj, 12:56 #3 bombek Użytkownik forum bombek's Avatar Data dołączenia: 06 11 2005 Lokacja: Sandomierz Wiek: 14 Profesja: Elite Knight Świat: Titania Domyślny C:\Documents and Settings\Maciek>ping -n40 212.77.100.101 Adres IP musi być określony. C:\Documents and Settings\Maciek>ping -n40_212.77.100.101 Dla opcji -n40_212.77.100.101 musi być podana wartość. C:\Documents and Settings\Maciek> jak to ma być podaj mi na przykładzie jakiejś konkretnej liczby np 10 20 30 cokolwiek i jakies adres moze byc ten bo nie rozumiem EDIT JUZ WIEM TEMAT DO ZAMKNIECIA jakoś dziwnie wytłumaczyłeś Ostatnio edytowany przez bombek - Dzisiaj o 13:15. Powód: JUŻ WIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bombek is offline Report Post Odpowiedz z Cytatem Multi-Quote This Message bombek Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość do bombek Wyślij email do bombek Znajdź posty użytkownika bombek Dodaj bombek do swojej listy znajomych Nie przeczytane Dzisiaj, 13:26 #4 Nytalith Użytkownik forum Nytalith's Avatar Data dołączenia: 10 08 2005 Imię: Sama Edso Profesja: Master Sorcerer Gildia: Brigade Świat: Astera Poziom: 60 Skille: xx/xx Poziom mag.: 60 Domyślny albo Kod: ping /host/ -t bedzie pingowal do czasu az go wylaczysz. __________________ 14.35kb w sumie, nie czepiac sie http://www.userbars.com/galerie/imag.../12/system.gif UWAGA Nytalith is offline Report Post Odpowiedz z Cytatem Multi-Quote This Message Nytalith Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość do Nytalith Wyślij email do Nytalith Znajdź posty użytkownika Nytalith Dodaj Nytalith do swojej listy znajomych SMS PACC Konkursy SMS Odpowiedz « Poprzedni temat | Następny temat » |
14:21 Leodiwalas invites you to his private chat channel.
|
|
|
"dziś została spacyfikowana przez policję manifestacja masochistów - jeszcze nigdy obie strony nie miały tyle frajdy z pałowania"
Hmm... chyba bzdura. |
Andora doczekała się historycznego zwycięstwa w klubowych rozgrywkach piłkarskich. W pierwszej rundzie kwalifikacyjnej Pucharu UEFA zespół Don Pernil Santa Coloma pokonał Maccabi Tel Awiw (Izrael) 1:0. To była największa niespodzianka czwartkowych meczów
nawet nie wiedziałem ;] |
5216606
................ |
Dawajcie te wszystkie rzeczy w znacznikach [.hide] [./hide]
|
Ukryty tekst:
To mam w schowku w tej chwili:P |
Ukryty tekst:
Moze byc :D?? |
nadal nie kapuje :/
|
@up
kup se musk Ukryty tekst:
|
@up
Musisz napisać co masz tera skopiowane, zrob nowego postac i nacisnij Ctrl + V albo Prawym myszką i wklej. A to moje: Ukryty tekst:
|
Cytuj:
@2down dzienx |
Cytuj:
@Topic http://www.youtube.com/watch?v=f7iiF...94938&index=47 Hehe ale super ;/ |
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
@topic: Ukryty tekst:
Prawie bana zarobiłem... A już chciałem wysyłać... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |