![]() |
Destrukcja Venore - fake
Ojej!!!!! Spójrzcie co się stało z venore !!!!! ;(
http://img41.exs.cx/img41/4581/destrukcja.jpg Comment . plx ;) |
Pomysł spoks ;] Wykonanie też nie najgorsze ;] Ale ogólnie fajnie ci wyszło :D
|
Heh cos nie dopracowane bo skoro venore zniszczone a tu sam kawalek veno :p i przeciez to miasto zniszczone a nie cala tibia :P
|
Hehe, no niezle, niezle. Fajnie ci to wyszlo jezeli chodzi o pomysl i wykonanie.
Ale nie podsuwajcie takiego pomyslu do CIP'ow bo moze miec troche nieoczekiwany w skutkach ten grudniowy update ;) |
..........
|
A ja widze czerwony krzyżyk;(
|
hyh więc nie spełniono rządań terrorysty ;)
na tibianews.net możemy znaleść zdjęcie z samym terrorystą na kilka minut przed armageddonem Venore ;) http://www.tibianews.net/picday/000181.jpg a wystarczyło by tylko spełnić jego rządania: "I'll make it short. Give me BoH, Mplate armor, 500k cash (in platinum) and a teddy bear or I shall BLOW UP VENORE! Check the attached pic for proof"hyhyhy |
pierwszy:
pomysł fajny, wykonanie kiespkie drugi (hege): genialne :D |
fajny, fajny szkoda tylko, że nie mój :P
tak na marginesie to na tibianews są genialne fake ;) |
Miło słyszeć. Po pierwsze ten drugi fake to nie Hegemmona tylko z "Tibia News" , a nie jego . I tak wogóle prosiłbym o ocenianie mojego fake , a nie tego co na "Tibia News" , chcecie tamten oceniać to prosze na "Tibia News" ;) . To tyle . Komentujcie Dalej :mag:
|
Nawet fajny pomysł troche gorsze wykonanie to z tibia news to po prostu genialne:D
|
:( Pua no wiesz co? powiedziałeś to tak, jakbym przywłaszczył sobie tego fake. Przecież wyraźnie zaznaczyłem skąd pochodzi i kiedy nawet p.l. dał posta, który mógłby nakierować kogoś, że to niby ja zrobiłem to również naprostowałem ten fakt. Dobrze by było gdybyś czytał a nie od razu wysuwasz takie osądy.
Cytuj:
Cytuj:
|
Wybacz Hegemmon :(
Plama na honorze. Uznajmy to moje jako Tibia GG (jasność) do Twojego wytłumaczenia . ;) Żeby już wszyscy zrozumieli :) |
Haem
Hehe Spoko Pomysł Ale Mogłeś Jeszcze Troche Dopracować :) Ale Ogólnie Spoko :]
|
QQQQLLLL, CIA znowu zawiedli -.-
|
yyy:| mi sie zabardzo nie podobra ale w koncu kazdy ma swoje zdanie:D
|
Gdzies juz ten fake widzialem :P.Nie wiem gdzie ale widzialem;)
|
baaaardzo fajne :] pomysl 7/10 wykonanie (1) 6/10 (2) 10/10 :p
srednia: prawie 8/10 :) |
Chyba sie podoba :P. Kszychu13 serio?? Chyba masz przywidzenia :D
Zrobione przezemnie . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |