![]() |
Oblałem barbarian test. Czy mogę go powtórzyć?
Witam..
Tak jak w topicu. Gdy przychodzę do Svena i mówię: Hi, Barbarian test, on mówi: "You have to take at least ten sips of the mead in a row without passing out to pass the test." Nie wiem czy coś to da, ale na początku jak pytał mnie o te Hysky to nie zapłaciłem mu :P Da sie teraz jakoś uregulować wpłate? xD |
Jakos sie da. I musisz to zrobic. Daj "Bye, hi" i on powinien do Ciebie gadac cos o hasky. Wtedy zaplac mu i rób quest ;P No i nie zabijaj tych piesków ! ;D
|
test
Raczej nic się nie stało. Przynieś mu Honeycombs i zapytaj ponownie o test. A potem życze szcześcia w piciu ;p
|
A jesli ja zaliczylem 2 misje i nie udalo mi sie 3 i poszlem sobie.to moge zaliczyc jeszcze to trzecio czy musze wszystko od poczatku?
;(;(;(;(;(;( |
"You have to take at least ten sips of the mead in a row without passing out to pass the test."
Wyraźnie ci tu mówi, że masz wypić 10 kubków, czy czegoś tam rumu, bez odpadania ("uchlania się")... i po sprawie :) |
Możesz ile chcesz. Wystarczy wykonywać quest od początku.
|
normalnie wykonujesz questa za husky sie placi bo tescie wczesniej mozesz zabijac i nie musisz za nie placic (o ile dobrze pamietam)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |