![]() |
Taki duży, a chodzi z mi¶kiem?
Zauważyłem, iż jeden z najsilniejszych potwórów w Tibii chodzi z mi¶kiem. Oczywi¶cie chodzi tutaj o Morgarotha.
Loot 0-? gp, Crystal Ball, Golden Mug, Golden Ring, Silver Amulet, Ice Rapier, Silver Dagger, Moonlight Rod, Two Handed Sword, Double Axe, Devil Helmet, Ring of Healing, Stealth ring, Giant Sword, Boots of Haste, Demon Shield, Mastermind Shield, Golden Legs, Thunder Hammer, 0-5 White Pearls, TEEDY BEAR Taki duży, a z mi¶kiem chodzi :D. Jeden z Trzech demonów chaosu czy jak to było. Dziwne i zabawne nie? |
No rzeczywi¶cie xD
Jednak, dobrze, bo high<bardzo high> lvle, będ± błyszczeć jak naprzykład połowe domku, obłoża w tedy'ah. Ja, chodz jestem stary<nie powiem ile mam lat wy¶miejecie mnie że za stary jestem:o> Chodz nadal mam swojego mi¶ka z dzieciństwa Jestem pierwszy :> |
Buehuehue :D no rzeczywiscie :P czasem cipsoft nie pomysli co daj± do loota :]
Offtop: Kiedys wpadłem na taki pomysł ze fajnie by było gdyby np. demon mial przy sobie mpa i go trudniej zabic bo ma większego defa :D albo jak necro ma przy sobie bohy to szybciej łazi :D no no ale to strasznie duzo roboty ;) |
A ja tez jestem duza i chce tego miska... W sumie to jakiegokolwiek ; p. Podobaja mi sie.. Lecz niestety - nie ten poziom.
w sumie taki loot jest ciekawy. Malo wazy i mozna sie nim pochwalic. Albo ladnie nim ozdobic domek :). @up Moze lepiej nie... Troche niebezpieczne by to bylo oraz... Warto wiedziec co wypadnie? Poza tym np tarantula albo gs z time ringiem... |
A czema z dragona wypada gotowa tarcza ;)? Lol, na jakiej podstawie z gigantycznego kraba wyci±gamy spodnie, a z mamuta pałkę i tarczę?
Cipsoft nie dobiera loota tak jak mogło by być, tylko tak żeby był warto¶ciowy dla poluj±cych (noo...może daggery z valkirii nie, ale ¶mieci też potrzebne, żeby potwór w 60% przypadków nie był pusty). Aczkolwiek faktycznie, ¶mieszne :P |
kto z niego wylotuje mi¶ia bedze miał sie w tibi do czego przytulac :D aki straszny demon i brutalny a ma misia może komu¶ ukradł??:evul:
|
hehe :P masz racje...taki duzy...z misiem :D tez mam misia :D (to moj pies ;] [owczarek niemiecki :D ])
|
xD
Wła¶nie, to dziwne, że Taki potężny stwór łazi z pluszowym misiem xD
A może to jest dziecko?:baby: No to chyba nie woleliby¶my zobaczyć jego mamy i taty, co? xD. Moim zdaniem chodzi o dobry loot, żeby Player miał się czym chwalić w domku =] |
No,co już demonom z mi¶kiem nie wolno łazić? Przecież oni też maja swoje uczucia.
|
mnie bardziej interesuje gdzie GS chowa czesci zbroi plytowej ? Polknal rycerza w calosci bez przezuwania ?
|
up: jest fizycznie niemożliwe, by paj±k co¶ połkn±ł :)
|
Cytuj:
moze to rzeczywiscie dziecko jakiegos bogatego demona z najlepszym dostepnym dla zwyklych smiertelnikow eq :> a za kilka updatow poznamy jego rodzicow ktorzy maja 10x tyle hp co on i 5x tyle expa :< XD |
xd a może ten misiek nie jest jego tylko księżniczki Tibijskiej o imieniu Lumelia :P.
nie na darmo potwory z Tibi czesto w swoich okrzykach ja wymieniaja :P Szukaja ja bohaterowie na edron, Minishabal chwali sie ze ja zjadl na sniadanie :P a reszte pozostawiam waszej wyobrazni :). |
@Vill
a gdzie Cave Rat chowa sobie jacket?? Jestem bardzo ciekawy. W kieszeni? ;P |
Może macie rację że Morgaroth to dziecko xD
10 Update i poznamy rodziców?? Troszkę długo.. "ZATHROTH! LOOK AT THE DESTRUCTION I AM CAUSING IN YOUR NAME!" Humph?? Może to jego braciszek/tatu¶ [wiem że niby bóg zła {mocniejszy od ferka } ale tylko 3 potwory wypowiadaj± to słowo.. - Monk/Morgaroth/Ferumbras] ? 8o |
Mnie tez ciekawi coral frog i viking helmet :D Musi miec ona neizla glowe Wrrr jakis mutant chybA:P
|
2x up
To by bylo dosc sensowne, monk jako kaplan nas ostrzega, a ci jako narazie uwazani za poteznych jeszcze bardziej strasza. Generalnie sporo rzeczy jest bardzo dziwnych. Skad w cave racie jacket? Skad w gs te itemki (wersja z pozarciem dosc dobra)? Skad w toadzie war hammer? Itd itp ;p |
A tam, Morga może mieć jakie¶ ukryte lęki z dzieciństwa ^^
Poza tym, każdy ma jakie¶... |
Mnie bardziej ciekawi czemu DSM jest zielony skoro spada z czerwonego smoka :P
|
a sk±d u dragów różdżki? u hydry cały stuff? można tak wymieniać bez końca! Niby gdzie cipy miały ulokować sprzęt? w " potworoludziach " a gdyby z dragów i hydr stuff nie leciał to by nikt na nie nie chodził, logiczne nie? A gra z samymi " potworoludziami " ( monki amazonki itp. ) byłaby mega nudna graficznie :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |