![]() |
paladin exp
Witam!
We wszystkich poradnikach dotyczacych expienia paladinem na malym levelu wymieniaja tylko dwarfy i miejsca paccowe.Ja chcialbym sie dowiedziec gdzie moge expic moim 14palem 60 dista nie posiadam pacca i niechce expic na dwarfach poniewaz sa wiecznie zajete.;(;(Prossze o szybka odp. PS prosze o napisanie rowniez czy expic z arrowsow, boltów czy tez spearów? |
Poleciłbym Ci cyclopy na PoHu, arrowsy/speary
|
@up
Cyclopy na pohu, taa, a jak ktoś mu zluruje GSa pod nos?B) Według mnie powinieneś expić w na Foldzie. |
ja kiedys expilem na mino pod thais (jak sie idzie do mintwalin) na niskim lvlu wyciagalem ok. 3-4lvle dziennie;)
|
Ja expiłem pod thais na cyclopach koło 2 beholderów i jakoś szło zysk nie dużo, ale sie zwraca :]
|
Dwarf Guard,Beholder,Minotaur,Minotaur Archer,Slime kopalnie koło kazzo wszystko tam znajdziesz :]
|
wiesz gdzie exp z boltami ? dwarfy soldy gaurdy w kazzo ta dziura na samym dole \/ exp wysmienity jak na lvl i loot tez niczego sobie ja na 300 boltow mam zysku 500gp~~
Ps wlasnie wracam z expa rezultaty : lvl z 16 na 17 300 boltow waste loot? juz mowie 3x dwarven shield battle shield 552 gp 2x axe ring iron ore 2 piercing bolts B) |
Że tez sie wtrace... wszyscy up...
no niewiem czy na soldach/gaurdach bedzie na tym lvlu szybkie expienie...on ma cap na 300~ boltow a stosunkowo maly lvl... pomyslcie jak czesto musuialby biegac kawal drogi po bolty do kazo... a pan chyba 5x up... o ktore minosy Ci dokladnie chodzi? Jak o mintwalin to n/c nieda rady na tym lvlu... |
Ja bym ci radził cyklopy pod Thais.
|
Mym skromnym zdaniem ;).
-Fibula.. z spearami. Mi się w sumie podoba xD. Teraz po update, gdy speary wracają do rączek, exp z nimi jest dość przyjemny ;). A i z rotów pare gie pe poleci. -Cyclops, PoH- Ja, na mym prawie świetnym pallu na.. Harmoni.. expilem tam ze spearami: bez arma.. od 13 do 20 lvl'a było kwestią paru dni ;). Teoretycznie jest możliwość spotkania tam.. niezbyt miłego wielkiego pajączka ( ; o ).. albo równie nieprzyjacielsko nastawionego smoczka.. Ale według mnie to tylko teoretyka ;). Chociaż jeśli ktoś w ten sposób padnie.. proszę nie mieć do mnie pretensji. xD -Kamil'ek- |
Idz odrazu na demony dasz rade solo z kamieniami ..
A tak serio to doradzam albo folde albo cyce na pohu ja expie na pohu i raczej nie lurowalbym gsa zeby zabil jakiegos nooba bo jakiego loota moge sie spodziewac plate armorka ? takie rzeczy to ja na ziemir wyrzucam.. a drag no zes powiedzial drag jest wolny i wali gfb to rzeczywiście ktos bedzie lurowal draga na jakiegos 10 palka.. to mu sie nie oplaci bo straci hp i exura/exura gran bo mysle ze nie bedzie czekal zeby mu sie hp odnowilo wiedz radze idz na poh =] |
lepiej nie chodzić na folde bo od upa h-lvle lurują Water Elemental pod schody
polecam DTD z strzałami |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |