Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   paladin exp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140588)

Mason13 21-07-2007 20:23

paladin exp

Witam!
We wszystkich poradnikach dotyczacych expienia paladinem na malym levelu wymieniaja tylko dwarfy i miejsca paccowe.Ja chcialbym sie dowiedziec gdzie moge expic moim 14palem 60 dista nie posiadam pacca i niechce expic na dwarfach poniewaz sa wiecznie zajete.;(;(Prossze o szybka odp.
PS prosze o napisanie rowniez czy expic z arrowsow, boltów czy tez spearów?

Ezranel 21-07-2007 20:31

Poleciłbym Ci cyclopy na PoHu, arrowsy/speary

Marvik 22-07-2007 01:14

@up
Cyclopy na pohu, taa, a jak ktoś mu zluruje GSa pod nos?B)
Według mnie powinieneś expić w na Foldzie.

Lord_Piterek 22-07-2007 01:20

ja kiedys expilem na mino pod thais (jak sie idzie do mintwalin) na niskim lvlu wyciagalem ok. 3-4lvle dziennie;)

Methissa 22-07-2007 02:32

Ja expiłem pod thais na cyclopach koło 2 beholderów i jakoś szło zysk nie dużo, ale sie zwraca :]

Fulcrum 22-07-2007 03:20

Dwarf Guard,Beholder,Minotaur,Minotaur Archer,Slime kopalnie koło kazzo wszystko tam znajdziesz :]

Szopen123 23-07-2007 00:13

wiesz gdzie exp z boltami ? dwarfy soldy gaurdy w kazzo ta dziura na samym dole \/ exp wysmienity jak na lvl i loot tez niczego sobie ja na 300 boltow mam zysku 500gp~~

Ps wlasnie wracam z expa rezultaty :

lvl z 16 na 17
300 boltow waste loot? juz mowie

3x dwarven shield battle shield 552 gp 2x axe ring iron ore 2 piercing bolts B)

Shilien 23-07-2007 08:03

Że tez sie wtrace... wszyscy up...
no niewiem czy na soldach/gaurdach bedzie na tym lvlu szybkie expienie...on ma cap na 300~ boltow a stosunkowo maly lvl... pomyslcie jak czesto musuialby biegac kawal drogi po bolty do kazo...
a pan chyba 5x up...
o ktore minosy Ci dokladnie chodzi? Jak o mintwalin to n/c nieda rady na tym lvlu...

Jarosz 23-07-2007 10:47

Ja bym ci radził cyklopy pod Thais.

-Kamil'ek- 23-07-2007 10:57

Mym skromnym zdaniem ;).

-Fibula.. z spearami. Mi się w sumie podoba xD. Teraz po update, gdy speary wracają do rączek, exp z nimi jest dość przyjemny ;). A i z rotów pare gie pe poleci.

-Cyclops, PoH- Ja, na mym prawie świetnym pallu na.. Harmoni.. expilem tam ze spearami: bez arma.. od 13 do 20 lvl'a było kwestią paru dni ;). Teoretycznie jest możliwość spotkania tam.. niezbyt miłego wielkiego pajączka ( ; o ).. albo równie nieprzyjacielsko nastawionego smoczka.. Ale według mnie to tylko teoretyka ;). Chociaż jeśli ktoś w ten sposób padnie.. proszę nie mieć do mnie pretensji. xD

-Kamil'ek-

Jorg Bruce 23-07-2007 11:04

Idz odrazu na demony dasz rade solo z kamieniami ..
A tak serio to doradzam albo folde albo cyce na pohu ja expie na pohu i raczej nie lurowalbym gsa zeby zabil jakiegos nooba bo jakiego loota moge sie spodziewac plate armorka ? takie rzeczy to ja na ziemir wyrzucam.. a drag no zes powiedzial drag jest wolny i wali gfb to rzeczywiście ktos bedzie lurowal draga na jakiegos 10 palka.. to mu sie nie oplaci bo straci hp i exura/exura gran bo mysle ze nie bedzie czekal zeby mu sie hp odnowilo wiedz radze idz na poh =]

paxer125 23-07-2007 13:31

lepiej nie chodzić na folde bo od upa h-lvle lurują Water Elemental pod schody
polecam DTD z strzałami

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05.