![]() |
Pomóżcie - Błąd połączenia.
Wchodzę sobie ładnie dzisiaj na Tibię, próboję się wlogować, czekam aż zaladuje postac a TU wyskakuje cos takiego :
Internal error, closing connection. Wie ktoś może, o co w tym chodzi ? Mam z tym problem, bo nie mogę się zalogować, czy ktoś też się z tym spotkał ? pozdro. El Cubanito. |
Ja się domyślam, że to znowu jakaś awaria :(
Też się nie mogę zalogować, ani wejść na oficjalną stronę Tibii. Mam nadzieję, że ta awaria nastąpiła dopiero po dzisijszym restarcie, bo jak cofną do wczorajszego stanu to będzie bardzo głupio :( |
Poprostu CIP robia jakies prace na serwerach lub cos w tym stylu i dlatego tibia nie dziala. Musimy czekac az wlacza. Na jakies informacje mozecie oczekiwac na tibia.com ale narazie nic sie tam jeszcze nie pojawilo.
Ooo wlasnie juz sa inf. "On Saturday 25.09.2004 our German provider will perform network maintenance between 06:00 and 08:00 CET. During this time there may be random disconnects and heavy lag. Please play carefully and do not enter any dangerous areas." |
Gewof, no chyba nie zupełnie bo ten komunikat wyskakiwał mi czasami już wczoraj. Prawdopodobnie coś im się tam przegrzewa ale jeszcze gorzej ;( mam nadzieję, że szybko to naprawią.
|
ja prubuje wejść na tibia.com i wchodzi ale BAARDZO wolno.z boku pisze że prawie wszystkie światy są off (nie wiem czemu) i jak sie loguje to ani na Isare ani na Julere nie moge.prubowalem tu i tu i mi pisało raz że nie moge sie zalogować na inna postać bo już jedną gram...a jak sie loguje to czekać 30 min a i tak nic się nie stanie.tzn. wchodze na swoje Acc,biore postać jakąś i czekam aż mi na świat wejdzie ale cały czas okienko jest w którym pisze żeby chwile poczekać( czyli okno jak zwykle).ale cały czas jest te okno...co za życie :(
Gewof ta informacja byla właśnie PRZED 25.09 a jeśli chcesz wiedzieć to dziś jest 13.10 :) więc to nie to :( ale,może,kto wie :D |
Najlepsze jest to że kumpel gra włąsnie na isarze bo się zalogował wcześniej..... 8o :kat:
|
Tylko nie cofka! To byłoby okropne :/ Miejmy nadzieję, że zaraz to naprawią :P
edited : już działa :) |
no ja nie mogę! już wszystkie servy działają,ludzie grają a nie mogę wejść.ale to nie cofka bo na tibia.com mogę wejść na swoj acc.ale tera nie mogę nawet wejść na swoją liste!! albo mi zchackowali konto albo ta gra moja jest zrypana teraz :D:D a na tibia.com zadnej wiadomości jeszcze...też coś.
|
na helpie powiedzieli ze trzeba czekac do nastepnego SS ;( , cchyba sobie poexpie typ smieciem na aldorze :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |