![]() |
!!!uwaga!!! Bardzo WaŻne
Jeśli dostaliście pw od AutoMessage o następującej treśći:
Cytuj:
Możecie być pewni, że żadne zagrożenie NIEISTNIEJE, jest to pruba zainstalowania wam keylogera. NIEŚCIĄGAJCIE TEGO PLIKU!!! |
Polak Potrafi --'
|
Ja takiego czegoś nie dostałem a i tak pewnie bym to olał bo mam firewala ,Ad-aware i antyvira :) . Ale dzięki za ostrzeżenie kolejny (c)Hackier . Polak potrafi.
|
Są ludzie i parapety...Dzięki Wieszok:D...
****A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Taaa Tylko polak tak potrawfi. Wiadomości nie dostałem ale i tak bym nie ściągnoł tego spyBota. Bo mam swojego:D
|
Modki, wywalcie link z tej wiadomości, bo jeszcze ktoś niecierpliwy nie doczyta do końca, ściągnie i będzie klapa.
|
Gdybyśmy mieli coś ważnego do powiedzenia, to byśmy dali newsa. Nie było żadnego ataku hackerskiego na tibia.pl, nie było też żadnego MassMsg od nas. Pozatym AutoMessage to zwykły user, zbanowany na czas nieograniczony, o IP
81.168.228.200 Dziękuje za uwage, i tak by sie nikt nie nabrał ;-) |
Trzeba być kretynem żeby sie nabrać... odrazu widać ze to nadał ktoś spoza Tibia.pl Team. Ja nawet niczego nie dostalem.
|
Po przeskanowaniu IP pokazało mi się to :
xdsl-1225.zgora.dialog.net.pl :) |
O.o koleś z mojego miasta!
I jeszcze używa tego samego ISP co ja (lag, lag, lag, lag - spróbujcie CTF'a z pingiem 700). I ja też nic nie dostałem :P |
Heh nie ma to jak polacy.
PS:Ja juz mam spybota wiec po kut mi on ;) |
Czy tym hackerom się nigdy nie znudzi??? :/
@Dobo: Czy możecie zrobić coś z IP tego kolesia, np zablokować na jakiś czas (chodzi oczywiście o używanie forum tibia.pl):P Pozdro ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |