![]() |
Coś w rodzaju sondy:D
Nudy na Nebuli to taka mała sonda :D
1.Najlepszy Gracz Nebuli :Vura Soth 2.Największy Nóób Nebuli :Ornitier 3.Najlepsza Gildia Nebuli:FB JUROQU! 4.Nóób Gildia na Nebuli :Embraced 5.BEST peka Team na Nebuli:Manhattan 6.Kto Wygra wojne: Niemam pojęcia ;D :D Wasza kolej! FUN~~~~~~~~ |
1.Whiffed aka Wizz Lowe
2.Xendosa :) 3.Old Rebirth 4.Embarced 5.Manhattan 6.BZN |
1.Wizz lowe , waritor
2.Andrenos [?] i JA ! 3.Stare Dobre Rebirth 4.Embarced , Shadow World 5.Manhattan 6.Lepszy |
1.Wizz lowe.
2.Ja ;< 3.For Better Juroqu. 4.Embraced. 5.Manhattan. 6.Bzn oczywiscie. |
1.Najlepszy Gracz Nebuli : Wizz Lowe
2.Największy Nóób Nebuli : Knaak Skywalker 3.Najlepsza Gildia Nebuli: MANHATTAN _/ 4.Nóób Gildia na Nebuli :Embraced -.-' 5.BEST peka Team na Nebuli: MANHATTAN _/ 6.Kto Wygra wojne: BZN _/ |
1.Najlepszy Gracz Nebuli :Vura Soth
2.Największy Nóób Nebuli :Xe'rien 3.Najlepsza Gildia Nebuli:Viribus Unitis 4.Nóób Gildia na Nebuli:Elite Banana 5.BEST peka Team na Nebuli:Manhattan 6.Kto Wygra wojne:Viribus Unitis |
1.Najlepszy Gracz Nebuli :Gauwart~
2.Największy Nóób Nebuli :Boytano 3.Najlepsza Gildia Nebuli:For Better JUROQU! 4.Nóób Gildia na Nebuli :Embraced 5.BEST peka Team na Nebuli:For better Juroqu 6.Kto Wygra wojne: Lepszy |
1.Najlepszy Gracz Nebuli : Wizz Lowe
2.Największy Nóób Nebuli : Arthas of Nebula 3.Najlepsza Gildia Nebuli: - 4.Noob Gildia na Nebuli : For Better Nebula 8o 5.BEST peka Team na Nebuli: KOKODZAMBO 6.Kto Wygra wojne: Bo Zabraklo Nutelli! 7.Najwiekszy Debil na Nebuli: Hespios :< |
1.Najlepszy Gracz Nebuli :-
2.Największy Nóób Nebuli :Sowqu 3.Najlepsza Gildia Nebuli:Viribus Unitis 4.Noob Gildia na Nebuli :BZN 5.BEST peka Team na Nebuli:Manhattan 6.Kto Wygra wojne: Jaka wojne? ;> |
Cytuj:
|
@Ola petrov
Moze Ty vs twoj niedowład mózgu |
Ehh Jaca , Jaca! jestes zbyt pewny siebie , ale jak sam widzisz Nebula woli nas niz was i musicie sie pogodzcic z Tym ze jestescie chuja warci.
|
Moze i jestem pewny siebie ale nudzi mi sie ogromnie i bym chetnie powalczyl troche , na poczatku myslalem ze cos zrobicie ale teraz wiem ze to tylko glupie gadanie , bynajmniej narazie :P
|
1.Najlepszy Gracz Nebuli : Alpax
2.Największy Nóób Nebuli : Calh Mand'ik 3.Najlepsza Gildia Nebuli : -------- 4.Noob Gildia na Nebuli : Shadows Word 5.BEST peka Team na Nebuli : noob chary Ordo, ladnie ownowalismy ;] 6.Kto Wygra wojne : jak to ktos napisal, "jaką wojne ? " Vu wbija miliony expa dziennie a Bzn w pztach, a jak juz cos zrobia to zazwyczaj konczy sie to gleba przynajmniej 3 czlonkow ich gildii. |
Cytuj:
1.Najlepszy Gracz Nebuli :- 2.Największy Nóób Nebuli :Sowqu, Knaak Skywalker 3.Najlepsza Gildia Nebuli:Viribus Unitis 4.Noob Gildia na Nebuli :Bo zabraklo nutelli 5.BEST peka Team na Nebuli:Manhattan 6.Kto Wygra wojne: Viribus Units @To, że człowiek się pomyli, to nie oznacza, że jest tępakiem. Tępakiem nazywa się kogoś kto nie potrafi myśleć tym co mu natura dała. |
Cytuj:
|
1.Najlepszy Gracz Nebuli :Gauwartt~
2.Największy Nóób Nebuli :Sowqu, Knaak Skywalker, Andrenos 3.Najlepsza Gildia Nebuli:BZN 4.Noob Gildia na Nebuli :VU, FBN, Elite Banana 5.BEST peka Team na Nebuli:Manhattan i niedlugo nasz sklad ;p 6.Kto Wygra wojne: BZN ofc @offtopic Przestancie na sibie jechac na forum bo to zalosne lekko jest >.< |
1.Najlepszy Gracz Nebuli :Rysia Szou _/
2.Największy Nóób Nebuli :Neavon, Stone~najt,Wachu~ 3.Najlepsza Gildia Nebuli: Depotersi xD 4.Noob Gildia na Nebuli :FBN :| 5.BEST peka Team na Nebuli:Manhattan Kazo Team _/ 6.Kto Wygra wojne: BZN |
Cytuj:
Najwięmkszy nóób nebuli = Dydek xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD down: Zaśpiewać ci?XDDDD |
Ty Luki aka sraka sie nie odzywaj bo noobisz tylko :|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |