![]() |
War berylia
|
hahahaha pieknie pieknie pieknie ARMA SMIECIU MASZ OUT OF SERVER HAHAHA
|
nono Co w was wstapiło :D? może duch walki :P a może nowe uptade ;)
00:03 Rakus Nightmare [94]: Exura ""Moj tata to Komandoos on uleczy mnie ahahahah 8o Zastanawia mnie gdzie uciekł nasz Kauczuk a tak sie rwał do walki .... |
23:44 Demon Kauczuk [152]: run
23:44 Ulbaard [147]: No 23:44 Ulbaard [147]: STANd 23:44 Demon Kauczuk [152]: run 23:44 Ulbaard [147]: U RETARD 23:44 Ulbaard [147]: STAND 23:44 Ulbaard [147]: ! i pobiegl jak Forest gump xD |
Cos Kuaczuk stchorzyl, a Aradna to chyba nie ma spella na utamo vita, tak mi sie cos zdaje, jescze nigdy nie widzialem zeby walnela tego czaru : P
BRAWO CHLOPAKI!!! GOGOGOG WAVE! |
Cytuj:
|
;o
Pierwszy raz od dluzszego czasu widzialem battle wygranego przez polakow na Beryli :confused::confused::confused:
Ale patrze ze chyba swe rezygnuja z tego serwa:D Moze wkoncu ludzie zaczna tam grac normlanie:D Good Luck chlopaki i do boju:D:]:]:]:] |
Nice
<10 slow> |
Cytuj:
lol o czym ty gadasz.. wiekszosc swe walczy po stronie polakow, a walka jest z hiszpanami i asslikerami polskimi ktorzy za darmowa wersje blackd zrobia all =] |
Cytuj:
Czyli za kazdym razem jak sie wbija w tlum to sie jej konczy energy ring, tak? On jest tak pewny siebie ze nie wlacza utamo ani energy ringa zaklada (ktorego w zyciu nie widzialem) |
Cytuj:
|
BlackD cos wymysli jakas nowa opcje napewno i nastepny fight bedzie dla nich xDDDD ciekawe na ile dal im proxy moze na 1 year?!!1
|
Cytuj:
Next battle - 12:1 dla wave |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |