![]() |
Pilnie potrzebuje pomocy
Wykonywałem questa koło thais (batle axe quest) i gdy już zdobyłem broń zorientowałem się że nie wziąłem ropa i nie mogę stamtąd wyjść;( Proszę o pomoc. Mój nick to Arag Phaina.
|
Help me plx
Spokojnie musisz pisać na trade chat i game chat a nawet help chat żeby ktoś przyszedł ci z pomocą.Najlepiej pisz że za pomoc zapłacisz jakies 300gp albo dasz jakiś item.To tyle8o
|
^^
Albo napisz do jakiś kolegów, musisz mieć przecież jakiś kumpli ;) Pozdro
|
Wyjątkiem są nOOby które nie mają kumpli :p
|
ja tez potrzebuje pomocy...!!!
od wczoraj nie moge sie zalogowc!!!!nie moge tez zalozyc nowego konta bo nic nie przychodzi na maila..co mam zrobic...;(;(;(;(;(
|
Po pierwsze jest szukaj
Po drugie jest FAQ Po trzecie nie zawsze po zarejestrowaniu sie dostaniesz e-mail od razu |
@Fabian wolf
wydaje mi się, że możesz jeszcze trochę poczekać, a to z powodu przeciążenia serwerów, nawet jest o tym wzmianka na www.tibia.com w dziale 'news'. Niby jest wzmianka, że naprawili już co trzeba, ale mój bracik, mimo to, od 4 dni nie dostał od nich maila z hasłem... zdaje się, że jeszcze trochę poczeka, w ostateczności za dzień lub dwa spróbóje raz jeszcze na innego maila (Tobie także pozostanie zrobić tak samo) @walkmen14 to się często zdarza bardziej 'roszczepanym' graczom ;), choć jużna Rook'usię przed tym przestrzega. Nie pozostaje Ci nic innego, jak zastosować się do porady 'orschabal'a'. Pisz na game-chat, rl-chat, w akcie desperacji na help channel, no i oczywiście możesz krzyczeć (yells). I tak pewnie przyjdzie Ci zapłacić za pomoc. Nie pisz tylko na trade, może pojawić się GM w złym humorze i o bana wtedy nie trudno, a jak wiadomo GM ma zawsze racje B) |
znam sposób jeśli gadanie na trade i game chacie nie pomoże a kolegów nie masz dednij :P wychodzisz ze świątyni bierzesz picka i line i zabierasz eq z ciała :P
|
..
na trade channel pisac nie moze, bo dostanie bana/criminal recorda (jezeli bedzie gm online) za off topic statement, na helpie nie moze pisac poniewaz na helpie zadaje sie pytania dotyczace gry, zaden tutor nie lata i nie pomaga kazdemu wyjsc z dziory, probuj na game chacie ;]
|
Od takich rzeczy, jest Game Chat zawsze ktos jest i chętnie udzieli Ci pomocy na RL Chatcie też powinni Ci udzielić pomocy. Jeżeli masz kumpli to ich zawołaj, jesli nie przyjda to nie sa to kumple :(. To tyle i nie zakładaj bezsensownych tematów, ponieważ napewno już ktos zdążył dojść.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08. |