![]() |
Tworzenie konta - nie otrzymuję maila z hasłem
Mam problem z utworzeniem konta. Od ponad 12 godzin nie dostałem odpowiedzi a próbowałem już na kilka różnych adresów. Jak długo trzeba czekać ?
|
Może jest coś na tibia.com
albo zaluz na interia.pl to mi doszlo po kilku minutach...:D |
też mam problemy bo chce nowe hasło i na żadnej stronie email nie dochodzi -.- z tego co widzę to też są lagi na tibii wiec pewnie coś robią -.^
|
Najlepiej chyba założyć emaila na www.o2.pl, tam zawsze szybko coś dochodzi albo na gmail'u. Chyba że mają jakieś problemy ze stronką.
|
Mają problemy. Wczoraj założyłem 3 maile. o2.pl, onet.pl i wp.pl na żaden nie doszło hasło od przeszło doby. Mają jakieś problemy.
|
Cytuj:
|
Niestety na gmail też nic nie dochodzi, kto wie ile trzeba będzie czekać..:(
|
na nic nie dochodzi :P gmail, hotmail ani wp.pl. trzeba czekać aż coś zrobią :P
|
ile mozna czekac ja czekam juz 2 dni prawie ....
|
Cytuj:
|
ah ah ah
na tibia.com jest podane,że będą problemy z tworzeniem nowych kont, przysyłaniem hasła na maila itp. Bo coś robią;) więc trochę cierpliwości i przestańcie zakładać tysiące podobnych tematów Ati |
Zaje****** ze dostalem "warna"
23-07-2007 19:08 22-08-2007 19:08 "points"=3 Ortografia Atimcia I co to ma znaczyć ??! Mam Opis Przecież Więc czego się czpiasz ?? |
Atimcia jest chyba 1 modem,który wstawił warna za ortografię.Może za dobrze się czuje ze swoim stanowiskiem? ^.o
|
Witam!
Jestem tu nowy. Chciałem rozpocząć swoją przygodę z Tibią - a tu masz :( Faktycznie na stronie domowej podają, że są problemy techniczne z rejestracją nowych kont. Mam pytanie do weteranów: Często mają miejsce takie awarie? |
Coś z tym powinni zrobić...
albo on ma przesade na ortgrafii ale nie każdy musi byc taki jak onX( |
pomocy wiem ze nie tu pisze ale niewiem jak to zrobic wlanczam tibie i daje enter game i mi wyskakuje
account numbers: password: i nieiwem co mam wpisac wie ktos?? napiszcie ogulnie lub prywatnie na gg 11646450 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |