![]() |
Necro
gdzie jest pojedynczy resp necro? i czy ja 41ms i 2 moi kumple 48ed i 51ek poradzimy sobie z nim?
|
Pojedynczy resp jest w tarpit tomb(?) na ostatnim poziomie z vampami itd, spokojnie go ubijecie.
Edit -3. -4 nie ma albo jest za tp, nie wiem dokladnie :P |
Cytuj:
|
@up
na -3 poziomie trzeba przejść kawałek mapki, po drodze bonebeasty oraz vampy, necro jest jeden, solo ubiłbyś bez problemu z dsami, ba mało powiedziane, hunciłbyś bez problemu tam :]. Mapka : http://img511.imageshack.us/img511/2852/zdjml7.jpg V - Vampire B - Bonebeast N - Necro |
z takim teamem to nie czasem na hydry?????? jeszcze jeden shooter i na hydry idzcie lól :D:D:D
|
@up
Po co 3 shooterow na hydry? @topic Tak jak mówili, dasz rade. |
Cytuj:
No nie wiem. Necro potrafi przywalić aż za 100 hitpointów!! [/ironia] |
padnie bydle w starciu z 35rp 65 skills? ;p
|
@2xup
sam hunciłem necro tego w tombie na 38 lvlu (miałem 54 ed) :]. @up na chama można iść :], ale nic nie gwarantuje- ja bym trochę poczekał jeszcze ;p. |
Cytuj:
@topic: wejście SD, UH, EXPLO, HMM, GFB -.- Na Necro mozesz sam siedzieć z ds'ami wiele razy jak expie na tar tombie 30+ lvle chcą iść na Necro |
aa
Każdy z was może sobie tam expic osobno, nie ma żadnego problemu. Z tym, że niekoniecznie się zwróci, ale już tam bohy lecialy pare razy więc może, może ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |