![]() |
Stuff...
Omfg... K...Kurde. Gdzie jest moj ulubiony temat- WASZ stuff... MOGLISCIE USUNAC INNE TEMATY....ALE CZEMU AKURAT TEN?! ;( I wogule co w nim bylo do usuwania? Male zainteresowanie? - Gowno prawda... Ja od poczatku istnienia tego tematu bylem jego wiernym ogladaczem.... Czemu?! Przywruccie go!!...ze tak powiem... PLx0r :confused:
Edit: ...dobra...moze się troszke wscieklem... (;p) ale naprawde nie kumam dlaczego usuneliscie(Wy-Modki) temat "wasz stuff". On zawsze podkrecał to forum, np gdy nie bylo nowych tematów, wchodziło się do WASZ stuff i sie mażyło....albo po prostu zwyczajnie oglądało... Zakładam petycje o tym, aby przywrócono owy temat! Kto jest za?! :baby: |
lol...
Masz gorączkę?? Uspokój się troszke , weź ziółka może przejdzie. Rozumiesz aluzję ?? |
Owszem dziwne ze temat ktory byl tam od ho ho, nagle usuneli... Ale mnie to tam nie obchodzi bo i tak go nie ogaldalem. A tobie radze troche wyluzwac, nie denerwuj sie o jakis durny temat...
|
OMG ja dopiero zaluwazylem szkoda tematu :P ale nie przejmuje sie tym :] :topic:
|
Szkoda, że usuneli temat o stuffach no ale cuż takie życie więc po co się denerwować?? ;)
_________________________________________ Krzywa strzala Knight lvl 12 skills (41/38) mlvl 2 :( Venore Secura |
mnie też troche wkurzyło usuniecia git tematu :/...nie rozumiem czemu moze sie kiedys dowiemy :P
|
Albo jestem slepy, alboco, ale w logu nie ma nic o usuwaniu tego tematu... czyli kolejny topic który znikną w niewyjasnionych okolicznościach? Osohoziii...?
|
Cytuj:
|
ehh w sumie to dobrze ze juz tego tematu nie ma bo prawie wszedzie widzialem to samo jakies dsm, c armory itp i to jest troche nudne.
|
Mmmmmmm..
@up: racja! wszyscy dawali stuff ze strony setzerka :)
A tak wlasciwie to byl dosc wazny temat, wiec czymu dobo go usunoles?? |
Cyt.:Albo jestem slepy, alboco, ale w logu nie ma nic o usuwaniu tego tematu... czyli kolejny topic który znikną w niewyjasnionych okolicznościach? Osohoziii...?"
Czy napisal cos o tym ze go usunal? Nie mowcie ze sie podlizuje ale ja sie nie doczytalem nic o tym zeby go usuwal... a co do tematu: No szkoda szkoda ze "zniknal" no ale... |
@up LizuS !!!!
|
tak więc
:baby: tak więc Pardou za okrelenie "usuneli". Tak czy tak nie zmienia to faktu iz powinien wrocic ;].
Btw... czyzbym odkryl BUG-a na tibi.pl ;p |
eeeh...
Ja tam jakos widze ten temat...
|
-.-
Darean... On jest tylko teraz zrobiony przez dobo...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |