![]() |
co jest!!!!!!!!!!!!!!!
co jest!!!!!!!!!!!!!!!
co się dzieje!!!!!!!!!!!! ktos gra moją postacia!!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego ? właśnie teraz w tej chwili z kim mam sie skontaktować? pomóżcie szybko!!!!!!!!!! :( |
właśnie ktos mna zginą atakujac innego qurwa zrubcie cos ,ciężko pracowałem na tą postać
|
teraz jak łepek wyszedł nie moge się zalogować zmienił hasło i numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
|
Ktos shakowal ci konto. Uzyj interfejsu aby je odzyskac i zmien haslo. Najprawdopodobniej teraz nic nie zrobisz. Musisz poczekac az sie ten koles wyloguje.
ps:przykrosc :( |
czy scigales jakies niedozwolone programy itp?
ja stosuje zasade ze nic niesciagam cheatow to nigdy niesciaglam i np filmike kiedys sciagalem teraz juz niebede (filmiki o tibi of course :) ) |
przyznam sie ściągałem ale i tak mi nie chodziły i ich nie używam, a jak chodzi o mój problem to kolego powyrzej
(n3m3s!s)już mi uratował życie ,ale nienweim jakiembędą tego konsekfencje pewnie mam pusty depo i nic nasobie zabił mnie ten haker. :( X( ale ja jeszcze niepowiedziałem koniec,mam przyjaciół sięgam do najwyzszej półki (tu chodzi o moja mame :) ). jasie nie poddam nigdy!!! chociarz biedny jak mysza koscielna ale to nic przeżyje |
hehe ja wiem ze twoja sprawa ale chyba nietrzeba nawet ich uzywac zeby ci mogl ishakowac konto albo mozna se pomyslec ze specjalnie niedziala i napisali cos o tmy programie p oto zeby go ludzie sciagali
|
naprawde dzięki że mnie pocieszasz
|
trzeba bylo nie zassysac programów "ułatwiajacych" gre HIEHIE ;)
|
Cytuj:
|
thx all
powstałem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |