![]() |
price list
Na Arcani powstała price lista:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1753182 Z jednej Strony dobrze ze powstała, bo cena itemow na Arcani osiągnęła juz dno (moim zdaniem) I mimo ze niektóre ceny sa za niskie, takowa lista powinna być respektowana żeby każdemu z nas było lepiej xD |
Cytuj:
|
W zasadzie price listę sie robi by zwiększyć ceny, a tu Damoon bezsensownie skopiował ceny z innego serwera, które sa w zasadzie do dupy.
|
co to k***a antica? zal.pl
|
damoon napisał aktualne ceny , ale spoko dpft robią już nowy pl.
oficjalna pl http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1755254 radze przestrzegać :> |
Wow zacytowali mnie 8o
|
Z tą "pricelistą" to jakieś przegięcie.
Tyle miałem do powiedzenia. |
nowy price list jest dobry,hunty stana sie bardziej oplacalne,jednak z poczatku bedzie ciezej sellnac itemy i bedzie plaga noobcharow ;/
|
Cytuj:
|
ja tam sie ciesze ze w lutym postanowilem zalozyc knighta,bo sie zalapalem na era taniego eq i lacznie moje eq kupilem dosc tanio np. heroic axe tera 50k ja kupilem za 15 xD
|
Cytuj:
;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
e tam i tak jest tanio,jak gralem druidem kiedys to zanjomi knightci w knight armorach biegali do 60 lvl'a jak nie wiecej a jeszcze sie z war hammerem latalo ^.^
|
Cytuj:
to dopiero musiały być czasy 8o |
Price lista Lukiego juz jest dobra
Ja sie tam cieszę, nareszcie bedzie można zarobić na item'ach :):) |
sry zle napisalem :P
troche takie dziwne ze ktos wami rzadzi :p bedzie obowiazywac hehe :p no ale cóz spróbuj avengera za 800 k sprzedac tak jak napisal damoon ;) zbliza sie drugie poi wiec 500 k to calkiem dobra cena edit jeszcze raz cytuje Blacksteel Sword - 12k nie moglem tego za 2k opchnac :P (jak co jeszcze mam sprzedam wam po 30 za 10k co wy na to :D)? |
Cytuj:
|
lol.. crown armor powinien podrożeć o 10k
a nie o 2k ;// tak to ja nigdy nie kupie dsm .. |
rofl, zalozcie sobie 2nd chara i sellujcie nim itemki.. trzeba byc jeleniem zeby myslec ze price list zadziala
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |