![]() |
BUG !? co to ma byc
moja postac jest caly dzien online, co uniemozliwia mi dostanie sie na inne !!!
nikt jej nie haknal, bo stoi non stop w miejscu jak sie loguje, i rzeczy nie znikaja moze wie ktos jak temu zaradzic, sprawdzcie sami "Rotflek" |
Ja też tak mam
U mnie jest to samo. Jeszcze o 15 wszystko było dobrze, ale teraz jedna z moich postaci jest caly czas online (myślałem, że mnie ktoś shackował i zmieniłem hasło :), to było na UHmakerze więc myślałem że jeśli to hack to go powstrzymam przed większą kradzieżą ) Ale nie było deadów ani się nie logoutował. Jeśli macie ten sam problem to też napiszcie go tutaj.
Z góry dzięki za odpowiedź. RE: down Jak pisałem to nie mogłem zobaczyć, że już to wyjaśniłeś... Sorry ale jak zauważyłenm ten temat to chciałem szybko napisać, że mam ten sam problem i nie patrzyłem na inne tematy. |
Duzo ludzi ma tak, trzeba bylo poczytac nizsze Tematy.
Mi to Wuglada jakby strona sie zawiesila w pewnym miejscu. Najprawdobodobniej wszystko wroci do normy po jutrzejszym savie serverow. mniejmy nadzieje ze ich nie cofna!!! |
z tego co się dowiedziałem wynika, że narazie niewiele o tym problemie wiadomo albo po prostu natrafiłem na niedoinformowanego Counsellora:
(nie śmiejcie się z mojego angielskiego:P) Cytuj:
|
a ja dzisiaj nie mogłem właczyć stronki tibia.pl :[
dopiero teraz sie udało |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |