![]() |
OwnTibia - Last Part
|
nice ale szkoda mi tych ludzi
|
SSy z filmików (dotyczących huntów etc.. bodajże jeden z 65 EK dotyczył hacku , jeśli dobrze pamiętam) oprawione w badziewne "coś" (rusco disco?).
Nie wiem co autor chciał pokazać tym filmem, naprawdę nie wiem.. |
To nie wizzard... gdy zobaczycie nazwe Uzytkownika ktory dal ten film to widac "Wi'Z'ardOWN" a prawdziwy wizard ma nick "Wi'ZZ'ardOWN".
Spojrzcie tez co jest gdy rozwiniesz description :> O ile sie nie myle wszystko to jest to zrobione aby kogos hacknac hrhr ;x |
Nooby jedne..
szkoda mi ich ... okradli mojego pvp idola "Fiziolasy" :x fuck owntibia |
HAHA, zal
Zaczne tak : ten filmik to nie jest prawda..., jestem Marcel of Nerana (jak ktos nie wierzy to moze sie zalogowac na nerane i napisac) i nie zostalem hackniety... ten screen jest z filmiku jak blocze old widowa... wiec n/c dla tego kto go zrobil
a wiec moge powiedziec tak : 09:21 Ziomalec the Knight [31]: rzal |
Cytuj:
Pozatym autor filmu ma nick "WizardOWN" - zauważ, brakuje jednego z. @down Jezu, żal |
yooooooo szkoda ty h-lvl :/ owntibia sux
|
Wszyscy ci co stali z jakimiś ludźmi nie zostali hacknięci tylko zdjęcia zostały pobrane z filmów ;] zresztą wszystkie zdjęcia są z filmów ;]
Pwn3d ;] jedyne co mi się podoba w filmie to muzyka ;d |
Ile jeszcze osob napisze ze to fake? ;<
@down Poczytaj wszystkie posty, a zobaczysz ze conajmniej 5 osob napisalo juz ze to fake. |
Cytuj:
Powiem Ci coś zal,zal,zal,zalX(;( |
Cytuj:
TO JEST FAKE! |
Cytuj:
|
Lol screny z Filmikow i ze niby hack Buahhahaha
|
Pierwsza rzecz, postaci przedstawione na filmiku nie zostały schakowane w żaden sposób prawdopodobnie link w opisie to zwykły cukierek. (Program ten uruchamia pewien proces - co dokładnie to robi jeszcze nie wiem)
Druga rzecz owntibia zakończyła swoją działalność, Wizzard od dawna mówił ze chce zarobić na bmw i zamknąć projekt. Trzecia rzecz Niestety: Co najmniej 2 osoby pracują nad własnymi projektami to sie nigdy nie skończy. Będę starał sie na bieżąco informować was o nowych zagrożeniach. Podsumowując miejcie oczy i uszy szeroko otwarte a waszym postacią nic sie nie stanie. |
Cytuj:
|
Ciekawe ile osób dało się nabrać...
|
omg nie wiecie,że owntibia juz dawno upadła? wejdzcie sobie na strone główną...
|
To są screeny z filmików!!
Wiem bo oglądałem wiekszość z nich. Wizzard juz skonczyl chyba z hakowaniem (tak mi się wydaje) |
@Up: Jesteś jou.
Dziwię się, że jeszcze nikt nie powiedział, że to fake. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |