![]() |
Szukam twory fake.
Poszukuje kogos kto by mi zrobil fake'a dwa ummm 'na zlecenie' ; d
Za tego fake, dwa korzysci beda ;> mysle ze wieksze niz zrobienie fake i wrzucenie go na to wlasnie forum ;s. Chetnych(o ile jacys beda ;> :D) prosze o podanie linka do forum.tibia.pl z przykladem ich pracy(fejkiem). Potrzebuje tylko jeden dwa fake. :p |
lol?
noob? nikt ci fake nie zrobi na zamuwinie :D |
Cytuj:
po 2 zamÓwienie, polecam ci zamÓwic sobie slownik ortografii -.^ |
Hmm.. Na tym forum nie ma 'teamów' fake'owych (np. faker, gość od fabuły, grafik itp.). Jeżeli naprawdę chcesz produkować fake'i, musisz zrobić to sam.
Jeżeli nie wiesz od czego zacząć, lub masz jakieś pytania to napisz do mnie na gg [patrz: podpis] |
nie rozumiesz mnie ;s nie chce produkowac fake, poprostu mam pewien pomysl jednak sam nie mam pomyslu na fake, ogolnie fake mi nie wychodza dlatego szukam kogos kto robi fake i wrzuca je na forum tibia pl, zeby przekazal je mnie ja z nimi zrobie cos co osobie znacznie bardziej sie oplaci niz wrzucenie na forum ;]
|
Hmm Trochę idiotyczny pomysł, ale zamiast tematów nowych znajdź odpowiedni fake na tym podforum(?) i napisz do autora PW o pozwolenie to wykorzystywania w celu własnym ... jak się nie zgodzi próbuj dalej ...
|
Hmmm czyli dostaniemy więcej niż te marne 5 zł za odcinek tutaj? ^.^A więc ile 10 zeta 15? Jeśli 20 mogę współpracować.
@Down Nie nie mogę bo nie mam skanera ^.^ Spytaj się Admina jakiegoś LOL |
Cytuj:
taa a za caly odcinek odrazu 50 zeta moze pokazesz jakis dowod wplaty? |
@Turok
xD że też ja na to nie wpadłem xD @topic Cytuj:
|
@up
A no ... Samodzielnie ... @topic zrób tego fake'a samodzielnie, jak nie umiesz to weź poszukaj w tym forum "Jak zrobić fake" czy jakoś tak ... autored by Crowal (chyba) albo inny poradnik juz niewiem kogo ... mi pomogl chociaz uwazam ze marnowanie czasu na cos, czego nie lubie (robienie fake) nie jest dobrym pomyslem :PP PS: Co ja dup*e |
- czyścimy.
|
Temat do zamknięcia, autor dostał bana. Ten cały temat to syf ;f
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |