Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Desintegrate (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=14119)

<JULO> 13-10-2004 22:44

Desintegrate

Witam

Czy czar desintegrate dziala w depo ?
(czy moge sie spodziewac, ze jak poloze na depo jakis przedmiot, to ktos rzuci desintegrate?)

Magus 13-10-2004 23:21

Coz, nie dziala w domkach a wiec zakladam ze w innych PZ rowniez. Zreszta to byloby glupie, gdyby np komus zdezintegrowac MPA czy SoV'a :P

Ols 14-10-2004 18:48

Nie spodziewaj sie tego, ten run nie dziala we wszelkich obszarach Peace Zone (tzn. Depot, Domki, guildhalle itp. itd., wszystkie te miejsca, w ktorych nie mozna sie atakowac.)

Gremlin 14-10-2004 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ols
Nie spodziewaj sie tego, ten run nie dziala we wszelkich obszarach Peace Zone (tzn. Depot, Domki, guildhalle itp. itd., wszystkie te miejsca, w ktorych nie mozna sie atakowac.)

1. Nie peace tylko protection.
2. Czar dziala tylko na sasiednie pole wiec musial by ktos polozyc przedmiot na stoliku pomiedzy depo i ty musial bys stac przy depo obok.

Ols 15-10-2004 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gremlin
1. Nie peace tylko protection.
2. Czar dziala tylko na sasiednie pole wiec musial by ktos polozyc przedmiot na stoliku pomiedzy depo i ty musial bys stac przy depo obok.

1. Tak gremlin, masz racje, protection, tylko co za roznica?
2. Nie ma co komentowac :)

aktus 15-10-2004 16:37

no coz... roznica jest zasadnicza... rozni sie tym samym peace od protection co krzeslo od krzesla elektrycznego... albo picie w szczawnicy i szczanie w piwnycy ;)
slyszalem cos o jakims errorze na rooku... ktos tam _podobno_ uzywal gfb...

Elendart 17-10-2004 19:51

peace-pokoj (ale nie taki w ktorym miessszkasz)

protetcion(zone)-strefa ochronna

gietol Julera 20-10-2004 23:48

to jest czar np jak zabiesz kogs albo cos tkaiego sie pozbyc to uzywasz tego runka.....
ale kiedys szedlem z lootem na darashi i jakis 7 lv pociagnal mi z tego runka i po locie

Matfiej 21-10-2004 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gietol Julera
to jest czar np jak zabiesz kogs albo cos tkaiego sie pozbyc to uzywasz tego runka.....
ale kiedys szedlem z lootem na darashi i jakis 7 lv pociagnal mi z tego runka i po locie

Prośba zacznij używać języka polskiego, łatwiej Cię będzie zrozumieć, a nie domyślać się o co chodzi.

Thimburd 30-12-2004 14:03

A ja mam pytanie. Tym runkiem dezintegruję przedmioty... ale np drzewo, krzeslo??? Da się?

Earl 30-12-2004 15:37

Krzeslo tak, drzewo nie. Krzeslo jest normalnym przedmiotem

Helixaw 01-01-2005 14:43

Dodam jeszcze, że runa ta ratowała tyłek w czasie trapu. Teraz wystarczy rozwalić beczke czy skrzynke toporkiem i brać się za niedościgłych pk :evul:

Raynold 01-01-2005 16:39

Można rozwalać, aczkolwiek ja noszę ze sobą zawsze kilka run. Jak jest dosyć dużo rzeczy (parcelów i innych) w trapie, to jednak szybkie użycie desintegrate może decydować o przetrwaniu ;>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05.