![]() |
Ghoul
Gdzie mozna znalesc ghoule(nei obok carlin)zeby niebylo Gs i roznych podobnych,zeby bylo malo lub wogule i zeby bylo udostepnione dla facc
|
mapa respawnu rlz ??? nie ma takiego miejsca raczej ew. na dc jest ale to tylko jeden tunel ktory zazwyczaj jest wybity.
btw obok carlin(na gl) nie ma gsow -.^ |
@Up
Wybacz, ale sie mylisz :) Na GL jest gs ;) @Topic Północ Ab oblookaj ;) |
Proszę, błagam, apeluję a tu następny analfabeta.
Powinieneś zapamiętać miejsce, a raczej schody, którymi nie wolno schodzić niskopoziomowym graczom. Tam znajdziesz gs. Jeszcze ew ds'y nie dla Ciebie. Ale też się prędko zorientujesz co gdzie i jak. Szukasz góli, nie masz pacc to idź na gl bo to najbardziej soczysty spawn 4U! =) |
Respy ghouli:
-PoH -Drefia na Daramie* -Edron na górce Ghouli* -Swamp Trolle koło Venore -Ghostship* -Triangle Tower -DC -Tomby* -Isle of the Kings -Treasure Island* -Nargor* -Hellheim* -cave na północnym wschodzie Ab'Dendriel. (* = pacc strefa) Wybierz sobie. @down My bad :( |
@up
Isle of the kings jest dla facc |
@2up
a Ancient Temple na północ od Thais? Jest tam w 3 miejscach resp 3 ghouli (można zabijać pojedynczo) oraz w innym miejscu ~6 ghouli i 1 ds. Polecam to miejsce. |
@up
Ancient Temple nie polecam z kilku podstawowych przyczyn ;) @down Po pierwsze primo: DS (!) Po drugie primo: Wszystkie pekery z thais idą do Ancient Temple ;) Po trzecie primo: To i tak nie zniechęca noobów, które szturmują AT. Znajdziesz tam więcej ludzi, niż potworów. |
jakich podstawowych przyczyn? ;s
@2up skoro ds to nic dla niego.. |
@up
DS jest za tp w który on nie musi wchodzić ;P @2up zależy na jakim świecie i w jakich godzinach :P u mnie na Aurei jednego dnia ani jednej osoby nie spotkałam, a drugiego przejsc sie nie dalo, bo tyle ludu xD A co do pk expiłam tam 2 charami do ~25 lvl i tylko raz mnie tam ubił ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13. |