Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Anni na Xanterze :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=141351)

tomcio3396 26-07-2007 16:31

Anni na Xanterze :)

No to sie wybrali na anni xD Team:
Knight Farciarz 113EK bloker
Kelugo Frends 104EK
Hatori 103/102 EK
Maximuel 125/126 RP

http://rapidshare.com/files/45157838...imuel.rec.html

Gelt 26-07-2007 16:59

Max~ znubił, za szybko się UH-ał więc stary nie leciały. Czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie na czym polega problem.

Btw miałem wrażenie, że Kelugo uzywa bota, ale teraz przez te cholerne hotkey-e nie wiadomo kto ma a kto nie ma ;/

Fenatighman 26-07-2007 17:08

Gz !!!!!!!!!!!!:cup::cup::cup::cup::cup::cup: O której oni robili bo byłem akurat na hero i mogłem sobie popatrzeć jak Farciarz przechodzi....
Wielkie GZ8o8o

Hyrzy 26-07-2007 19:23

Jak widzial ze nie dzialaja starsy mogl zalozyc arbalesta i walic p boltow ale i tak dali rade =P

-=RaR=- 26-07-2007 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hyrzy (Post 1570805)
Jak widzial ze nie dzialaja starsy mogl zalozyc arbalesta i walic p boltow ale i tak dali rade =P

Omg ale ty glupi jestes-.- Uh daje exha nie? Ale nie tylko na czary ale takze nie mozesz w tym samym czasie sie uhnac i walnac z miecza albo walnac ze starsa.... no mysl.... wiec jak walniesz ze starsa to w tym samym momencie sie nie uhniesz i na odwrot...-.-

alienrotfl 26-07-2007 20:44

poprosze o rehosta

KozkaOpole 26-07-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1570491)
Max~ znubił, za szybko się UH-ał więc stary nie leciały. Czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie na czym polega problem.

Dlaczego mowisz ze znunił?? co za szybko sie uh? miał pasc?:)

Porpstu exs i tyle..:) wazne ze zrobili.

@topic

Ale koles mial pecha na pocztaku debug;/ co za niefart. Ale dobrze ze wy zrobilsicie:) dobra byla podpucha ze uh sie konczy:) myslalem ze macie z 100-50:D a tu po 200:)

GZ

Piana 26-07-2007 22:12

daj rehosta lol bo temat do smietnika podjzie ;/

Fenatighman 26-07-2007 23:14

Na tibiecam wżóciłem :P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28282

Avath 27-07-2007 01:12

Nie wiem jak oni wbili te 120 lvle
"bijesz kurwa tego demona?"
"tak ale nie dziala nie wiem o co chodzi"
"kurwa fast bo nie mam uh"
"NIE DZIALA NIE ROZUMIESZ"
"koncza mi sie uh"
"mi tez"
a jak zrobili ( nie wiem czemu im sie to udalo >.> )
Jeden sie chwailil 450 uhs drugi 350

NIe rozumiem idziesz na ani to chyba zdazyles zauwazyc przez dosc dlugi czas odkad powstaly hotkeye ze stwarzaja exhausted no ale teraz PL? sa gorzej niz 3 lata temu BR?

neSSonka 27-07-2007 02:14

@up
popieram w 100% zalowe wykonanie :D ale gz

tomcio3396 27-07-2007 12:30

@Avath
jakby Ci to powiedzec na knighcie to jest prawie niezauwazalne ten exaust na bron wiec kina sie nie dziw, a co do Maximuela to nie ze noob tylko u niego jest podobnie jak u kinów expił na dragach/dl'ach/frostach i czasem vity uzywal wiec nie zauwazal tego.. nie kazdy jest chodzaca encyklopedia jak Ty -.-'
a tak poza tym zapamietaj jedno.. pisze "pl" czyli z tego co wiem piszesz takze o sobie ;] wiec uwazaj na slowa...

Sir Dark Archeon 27-07-2007 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomcio3396 (Post 1571863)
@Avath
jakby Ci to powiedzec na knighcie to jest prawie niezauwazalne ten exaust na bron wiec kina sie nie dziw, a co do Maximuela to nie ze noob tylko u niego jest podobnie jak u kinów expił na dragach/dl'ach/frostach i czasem vity uzywal wiec nie zauwazal tego.. nie kazdy jest chodzaca encyklopedia jak Ty -.-'

Hail.
Ano jest niezauwazalny bo jest bardzo krotki. NIe mozna jednoczesnie sie uhac i bic, ale wystarczy male zsynchronizowanie i dziala bez klopotu. Koles pewnie nigdzie nie expil hardcorowo i jak uzywal vity raz na minute to bylo wszystko. Na anni jednak jest ciezko bez bota, bez dobrego taimingu ciagle masz exa, tyczy sie to zarowno palka jak i kina bijacego z burstow. jak w panice spamuje hotkeyem UHy to potem sa takie jaja. A wystarczy uhac sie z pol sekundowym opoznieniem wgledem mele czy stara lub p bolca i nie ma sie exa. Proste.

Koszyk 27-07-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon (Post 1571900)
Hail.
Ano jest niezauwazalny bo jest bardzo krotki. NIe mozna jednoczesnie sie uhac i bic, ale wystarczy male zsynchronizowanie i dziala bez klopotu. Koles pewnie nigdzie nie expil hardcorowo i jak uzywal vity raz na minute to bylo wszystko. Na anni jednak jest ciezko bez bota, bez dobrego taimingu ciagle masz exa, tyczy sie to zarowno palka jak i kina bijacego z burstow. jak w panice spamuje hotkeyem UHy to potem sa takie jaja. A wystarczy uhac sie z pol sekundowym opoznieniem wgledem mele czy stara lub p bolca i nie ma sie exa. Proste.

Pol sekundy na anni to duzo... uwierz mi... przez pol sekundy mozesz wylapac takie combo ze sie zlozysz i nie zauwazysz kiedy.

@topic

Gz lvl i anni ;)

Sir Dark Archeon 27-07-2007 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1572146)
Pol sekundy na anni to duzo... uwierz mi... przez pol sekundy mozesz wylapac takie combo ze sie zlozysz i nie zauwazysz kiedy.

@topic

Gz lvl i anni ;)

Owszem, ale spamujac jak glupi masz exa dluzej niz wciskajac hota w odpowiednim momencie - skutek taki ze sie Uhasz wolniej. Po to masz bota by cie uhal dokladnie w chwili kiedy sie konczy exe.

Piana 27-07-2007 20:16

dobra dajcie normalnego rehosta
Bo to co jest na tibicam to m iwyskakuje blad no file suche blabla
A z rapida nie dam rady sciagnac;/

Divine 28-07-2007 00:36

o lol.. jest jeszcze DEBUG mozliwy na tibii? Ja z nim tylko na ots'ach się spotykam, ale nigdy na tibii. Co do anhi, to farta mieli :P.. ;]. Mówicie że żal anhi, a wy byście woleli może takiego co w 10-60 sec robią ;s? ANHI to hardcore :D i ma być hardcore ;D

Koszyk 28-07-2007 01:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Divine (Post 1573118)
o lol.. jest jeszcze DEBUG mozliwy na tibii? Ja z nim tylko na ots'ach się spotykam, ale nigdy na tibii. Co do anhi, to farta mieli :P.. ;]. Mówicie że żal anhi, a wy byście woleli może takiego co w 10-60 sec robią ;s? ANHI to hardcore :D i ma być hardcore ;D

Debug wyskakuje z powodu trade... jesli szybko wylaczysz trade to obejrzysz film do konca ;)

Treler 28-07-2007 02:04

Ale by sie GM obłowił jakby brał tibie na logike a nie na DOWODY... Nie sadze ze koles ktory ma sie uhac recznie zmieniac pierscionki co jakis czas itp moze sobie swobodnie gadac z kumplami... ;] A im to nie sprawiało trudnosci :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00.