![]() |
The Quest For The Holy Grail
Niestety zdjęcia musiałem usunąc aby na ich miejsce wstawić inne "własne".
|
hahhaha
Zajefajny komiks!!
Z ciekawym zakończeniem!! Nonono nie iwedziałem że można tutaj rozmawaiać o questach!!:P Ale moderatorzy na bank ci to wybaczą!! |
8o8o8o Ide szukać czekoladowego Grala, papa
</me szuka djina w wodzie> |
re : up
To jest wymyslony quest a nie prawdziwy ,wiec to nie jest zaden spoiler. re : topic Dobra robota chlopak xD Jesli by ktos kcial zeby te texty zostaly przetlumaczone msg me. |
Zarąbisty komiks.
Tylko jedno zdjęcie się nie wyświetla. Zapomniałeś zamknąć tag IMG. |
Nic mnie tak nie wkur.wia na tym forum jak kopiowanie cudzych prac.
@Edit: Jakpiszesz do mnie to z DUŻEJ litery. Łaskawie zaprzestań zamieszczania cudzych prac, zacznij tworzyć własne! |
cool
super komisk. a fajowe nowe przedmioty ( supermarket ;) )
|
Naprawiłem błąd screen jest juz widoczny i nawet wart obejrzenia 8o
ThX za komentarze może niedługo więcej "skopjuje" podając autora i źródł screenów. Zagłada... mniejsza z tobą ;) |
Za******, komiks, wiecej takich, ten koles ma talent!! Hail Durin
severon->63/59->26 lvl knight->aurea :) |
Fajny komiksik, gniegdzie nie rozumiem o co chodzi ale ogolem O.K. :) A ty ZAGLADA nie masz sie czego czepiac, przeciez kilka razy podkreslil, ze to nie jest jego, tylko skopiowane z tibia.de i wykonane przez kogo innego. I przepraszam, ze nie napisalem DUZYMI literami hehe :]:]:].....
|
HHIHI! Złoty ogórek..jak spotka tibianusa to go poszantażyje, że do gazety pójde i on mi da jakieś rare'y:D:D
|
Nie Kopjuj PLX
Hehe No No Dobre X( Ale Czemu Kopjujesz Od Innych Prosze Nie Rób Tego Bo To Tak Nie Ferr X( I Sam Sobie Rób Fake'i I Dodawaj Ściągnij Sobie Programik I Rób Ja Już Tylko Tego Zrobiłem Że Masakra Ale Narazie Tego Nie Dodaje Jeszcze Z Jakies 30 Screenów I Dodam Te Co Mi Najelpiej Wyszły Wiesz O Co Chodzi:]:]:]:]:]:]
---------------------------- :]Nigdy Nie Kłam Powiedz Co Musisz Czyli Całą Prawde I Po Kłopocie:] |
super :D...podoba mi sie to...gościu ma talent ^^ :]
|
Fajowe, podoba mi się, ten typek co to robił ma niezły talent.:D
Jak coś jeszcze znajdziesz to daj znać. |
Fajne tylko lepiej by sie czytalo gdyby byla wersja polska.
Ale tak czy siak fajne. |
Cytuj:
|
Wow
SWIETNY KOMIKS!!8oNaprawde swietny!Jezeli bedziesz mial takich wiecej to zamieszczaj!
Zakaprov (lev 20) :miecz: Pacera (hackneli mnie ;( ) |
Moim zdaniem ....
moderatorzy powini zrobic osobny dzial na prace z innych forum lub innych graczy albo pytac o zgode wlasciciela pracy którą chcą wklejić !!!! :D Wiec
niech ludzie nie naciskaja na autora tego tematu bo on nie chcial zrobic nic zlego a inni użytkownicy tego forum niech go nie wyzywają ze kopiuje prace ale niech nastepnym razem on pyta sie czy moze wklejic prace kogos innego jakiegoś moderatora !!! = |
Cytuj:
tak jak zwykle on leci na łatwizne... @topic fajnie zrobione... B) |
Fajny komiks plx more and more....:P ohh yea baby;) Znowu good job Sir Prymas GZ!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |