![]() |
Bez limitu
Sorry że robie do tego nowy temat ale czy moglibyście zamieszczać filmiki na serwisach bez limitów jak np http://www.uploaded.to
Bo chce sobie filmiki pooglądać a tu rapidshare które limit ma caly czas albo megaupload które już od 0.5 roku "proboje" zwiększyć przepustowość i po 16:00 jak już sie nie zmieniło, nie można ściągać. |
Bo ktos Cie uslucha <lol2> beda robic po swojemu :<
|
Podziękuj modom, głównie zwróć uwagę na ich produrny pomysł z banami za tzw. ukryte rozszerzenie.
|
Eee ludzie maja problemy ja sciagam plik i odrazu skanuje malware scanem - nie otwieram go i wiadomo odrazu czy jest czy nie ma wirusa a jak ktos otworzy to jego problem i jego wina ;/ A tak sie filmikow nie da ogladac ;/ Ciagle limity ;/
|
Tak masz racje :O Na tibicams.tibianetwork~ zawsze mam limit ;/
|
nie mam pytan.
GZ! |
Cytuj:
|
Nazywanie hakowaniem zachowania dzieci, którzy kupili owntibię jest tutaj co najmniej nie na miejscu. Notabene wprowadzenie tych zasad jest wielce radykalnym posunięciem, cios w plecy dla userów, którzy z rapida nie mogą pobrać jakiegoś tam pliku.
Dwa - nie pisz, że wiele dzieci zrezygnowało, jak to określiłaś "hakowania" (tutaj to się obraża tych, którzy znają się na rzeczy), bo parę projektów keyloggów umarło (w przypadku Tibiastealer autor zwinął interes, owntibia ma wakacje, bodaj jest teraz jakieś forum, a autor projektu zlikwidował wersję Free oraz zapowiedział bany dla userów za wstawianie keyów na forach, pozostał jeszcze tibia.logger). Teraz i tak mamy wakacje, coraz więcej ludzi korzysta z życia. Wiem, że kadra tibia.pl chce ochronić swoich jakże promądrych userów od straty ludzika w Tibii, ale chyba zapomniała, że oni też są wyposażeni w mózgi i powinni wiedzieć, co ściągają i otwierają. @EDIT Dodałem kropkę w nazwie ostatniego keylogga, kolejny super pomysł z cenzurą, która nie mam pojęcia czemu ma służyć. |
Jak chcesz sobie filmiki pooglądać to możesz wejść TU jest ich tutaj od ... no i możesz sobie wybrać odpowiedni.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |