![]() |
hejka , prosze o pomoc
Hejka
Postanowiłem wziąc udział w konkursie serwisu kiosk24.pl, o nazwie "podaj dalej". Polega on na tym, ażeby w ciągu 48 godzin powiadomić jak najwiekszą liczbę osób o tym wlaśnie serwisie, i aby te osoby potwierdziły to, że zostały powiadomione. Można to zrobić klikająć na poniższy link : <a href="http://www.kiosk24.pl/ipaq_contest.php?show=add_points&apf=935E6C">link</a> i postępując zgodznie z instrukcją na stronie (jest ona banalna i zajmuje ok 15 sekund, a maila tam nie trzeba podawac prawdziwego - mozna np [email protected]). Dlatego jeśli macie chwilkę czasu, i zechcecie przeokazji mi pomóć, kliknijcie gdzie trzeba . Uciesze się również jeśli prześlecie tą wiadomość, lub też sam link, swoim znajomym, - jeśli mają ochotę, niech tez się pobawią. Zwiekszycie tym szanse na zajęcie przezemnie jakiegoś konkretnego miejsca w konkursie, a przeokazji mozecie wygrac prenumeratę kwartalną czasopism z serwisu kiosk24.pl. Prosil bym o pośpiech, gduż zegar tyka nieubłaganie Z góry dziekuję i pozdrawiam |
A co z tego Ty będziesz miał? :>
|
Lepiej zapytać co my z tego będziemy mieli. ;)
|
Nie kliknę bo mi się nie chce.
|
nie chcesz nie musisz..
ja moge miec z tego fajna nagrode.. a wy robicie dobry uczynek :) i mavcie moja wdziecznosc.. naprawde PROSZE!!!!!!! |
"W imieniu uczestnika Jakub dziękujemy za przyznanie punktu."
Mam dbre serduszo ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |