![]() |
Takie sobie
-zerznięte od Robin Hooda -nudyyy -zero fabuły +nie ma ocena:2/10 |
-stara trawa
-pare błędów ort. -pusto -nic się nie dzieje -komnata z Ojcem Chrzestnym nie ma dzrzwi -Ojciec Chrzestny stoi na krześle +Były już gorsze fake'i Ocena: 4/10 za starania |
Za duże obrazki :/ W ogóle stara trawa, nieciekawe otoczenie... Cienko, cienko.
|
Nędza
- Stara trawa - Błędy - Jakieś to wielkie - Jakieś to chujowe + Robin Hood czyni duże ZUO :D. |
No...Super to to nie jest ale dam 5/10 za starania i odwagę że wystawiłeś fake'ia(pszepraszam za blendy)
Powodzenia w przyszłych fake'iach up@ i 4x up@ No wiem że to nie jest super mega evul wywalony fake ale ciekawe czy wasze początkwowe(myśle że początkowe)fake'i były extra i czy wogóle jakieś zrobiliście...nie krytykujcie tak wszystkiego odrazu. |
@up
rozumiem moj pierwszy fake byl slaby lecz nie zrzynany z robin hooda,nie lubie ludzi którzy nie mają własnych pomysłów:kat: |
OMG Co to jest?? Trzy razy Zero!!!
0 fabuły, 0 pomysły 0 nowej trawy XD Jak już chcesz zrobić Fake'a to zrób po raz XXXXXXenty wojnę z orcami lub dla odmiany z Dragonami |
Nie muszę wymieniać błędów bo zrobili to koledzy up ale tylko ocenie -2/10 co to za 1 częściowy fake? A jak wiadomo Robin Hood nie umarł! BEZ SENSU
|
Dawno mnie nie było w Fejkach i proszę jaki burdel się zrobił ;[ Z takim czymś to spadamy do pierwszych fake, bo że tak powiem : niezłe gówno Ci z tego wyszło. Dziękuję, wasz kochający Hejdar / Maks.
|
Dno... nie ma co komentowac
|
Cytuj:
A co do fejka to sie nie postarales. |
Grafika lezy, ortografia rowniez. Fake z postaciami typu ojciec chrzestny i robin hood, ktore dzieli mit,legenda masa czasu w moim mniemaniu nie maja szans powodzenia. Pozatym to jest dzial nasze pierwsze fake.
Ps; W tej scenie ojcem chrzestnym i tym czarnoksieznikiem nie ma zadnego wejscia do pomieszczenia, w ktorym sie znajduja. -_- |
;O co to jest...
<wdech i wydech> Miałem dziś ludzi nie tyrać więc się ci upiecze... |
Oj postarał sie probujcie to docenić ze mu sie chciało, po prostu niema jeszcze wprawy
|
O maj gat uo de fak ?! Co to ma być ? Ledwo co wlazłem na to shitowe forum to już zobaczyłem takie gówno..Błędy wymienili przedmówcy dlatego nie powiem nic prócz..Spyerdalay -.-
|
Tragiczna trawa. Zgapiony pomysl. 2/10 na zachete?:o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09. |