![]() |
Ten który otrzymał Dragon Scale Legs :>
|
Wydaje mi sie że jesteś first z tym tematem a ja first z postem.
|
Cytuj:
|
|
No normalnie, dostał, pochwalił się i przez to ma hunta od połowy serva i teraz próbuje to jakoś naprawić ;]
|
Widzialem ze jakis dziecko bedzie nabijalo bezsensowne posty ,Ze o to Abertt Dostal DsL , Ciekawe kto bedize next.. PF
|
Głupota :-]
To jest nagroda? Nosić dsl bez aola, baa najlepiej kilku, bo z temple wyjdzie i znów padnie, nie może. Jak w domku/dp zostawi to pewnie i tak go będą huntować. Zrobić next chara? Po co mu będzie dsl jak się pochwalić nie będzie mógł. CipSoft mu grę zgnoił. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A tak swoja droga to skad on ma te dsl ?
|
to juz bylo na Only Harmonia byl ten ss ;S
|
Cytuj:
www.tibia.pl /www.tibia.com Hmm... moze niech zrobi world trade rownego 15mln-20mln :D?! @down www.google.pl -> ironia Speed~ |
@up jak ci kurwa zrobi world trade?-.- pomyśl..
|
@up Słownictwo masz niezłe, naprawdę. A jakie IQ, huhu. Napisał przeciez że za 20 mln world trade -.- X(
|
Ten najt to sam się wklepał, ale jak to wytrzymać nie chwaląc się że ma się jedyny taki egzemplarz w tibii? Cip'soft dodał tyle tych nowych broni więc why rozpieprzyli taki stary rar jakim były dsl?
|
NIby za co ma hunta :D ja bym to sprzedał i tyle
|
nowa postac i po sprawie
|
@Exo
racja , ja bym predzej czy puzniej musiał się pochwalić , jedyny item w tibi miec ;] , ale cipsoft mógł mu dać coś innego jakąś broń . Co do "pleców"(protekcjji) po cholere mu to by było jak i tak jakiś team by sie zebrał obstawil temple w którym sie pojawi zabiją go i tak w kółko aż by spadły legsy chlopak juz raczej nie ma zycia ja bym to opierdzielił na allegro albo wstawil do domq i wgrał najwiecej antywirusów XDDDDDD |
@up:
Chłopak się chwalił i teraz ma. Już gadali jeszcze przedtym nim dostał ze będzie typ miał przejebane życie, wspułczucie dla niego. Ja bym wystawił na allegro ponoć demon legi poszly za 3-4 tysiaki na allegro. Więc może jakieś kasiaste dziecko kupi ;d |
Sprzedać i cieszyć się z kilkunastu kupek po 100 crystali :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |