![]() |
Banished
Mam pytanie czy mogę coś zrobić z tym fantem a mianowicie:
Skiluje sobie na tiqunda na slimach przyszedł jaki noobek i wybił mi slimy a ze przeglądałem Canal Help napisałem na Canale ,,Ku...,, Po chwili nie mogę zalogować sie na konto bo mam bana.mogę coś z tym zrobić. |
Tak, odczekac.
|
Tego nie wytłumaczysz, musisz teraz cierpliwie poczekać aż ban się skończy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdyby napisal cos po polsku, normalne zdanie, moze wtedy by cos wskórał, choc w to tez watpie... |
Jestem Tutorem wiec moge powiedziec szybko jak ja bym ci odpisal na to na Help channel...
Wykroczenia: 1. Uzywanie Wulgaryzmow na kanalach publicznych 2. Uzywanie J.Polskiego na kanale Help... Mozesz oczywiscie napisac odwolanie (masz na to 7dni od otrzymania bana) lecz zapewne odpowiedzieli by ci po ukonczeniu bana (chyba ze byl na dluzej niz 7dni) Odpowiedz by bzmiala Ze najpierw czytaj a potem wysylaj :p czy cos w tym stylu :D Jak dla mnie to szkoda zachodu :) |
Cytuj:
|
@up
Co z tego, że to przypadek jakbyś zabił kogoś przez przypadek to byś nie poszedł siedzieć? |
Jezeli znasz dobrze inglisz to napisz odwolanie jak nie to tylko pogorszysz sytuacje
|
Cytuj:
Ta wypowiedź wcale nie znaczy że jestem po stronie Dobrodzieja, jestem neutralny co do tej sprawy. |
Napisałem odwołanie i GM zmniejszył mi bana do jednego dnia.Jak widać gm to tez człowiek i rozumnie ze ludzie popełniają błędy.
Do innym mających podobna sytuacje,wystarczy trochę rozbawić GM. |
Zaloguj sie na tibia.com , daj View na bana i się odwoluj... ja się odwolywalem z 30 dniowego bana, zdjeli mi po 3 dniach ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:11. |