![]() |
Cos dla niedowiarków
Czyli GS na 31 lvlu... Z bardzo małą pomocą 12 lvl sorca ...
Występują: Bohna jako operator i zaopatrzeniowiec Xaagata jako solujący i tak dalej To jest quest spoiling:P Zrobiony jest bloody herb quest, a oto nagroda: 11:42 You see a witchesbroom.It weighs 11.0 oz.Don't use it without flying license. Not suitable for minors.^^ Oto link:http://members.lycos.co.uk/szoz/gsbybohna.rec |
Dopisze tylko , że blokowałem GS z bh-shieldem i 48 shielda . Niestety miałem kicka podczas blokowania ;( . Poprzedniego dnia wraz z sorkiem 20 lvl 2 bbili¶my i tylko 10 UH zeszło . Co¶ mi się podczas nagrywania stało z tibicam bo filma nie ma :( jak znajde to wrzuce tu 8)
|
wlasnie sciagam...
|
mam pytanie jak zalorzyc konto na lycos(niezabarzo czaje)plx
|
AHHUHAUHAUA!
Ludzie w zyciu sie tak nie usmialem. To jest normalnie komedia sensacyjna. A propos Bohna. Masz racje kazdy sorc musi spalac mane(utamo vita). HUHUEHEUE! Gratz rozsmieszyliscie mnie do łez. @szoz hmm.. kwestie wypowiadane przez bohne tzn. bohna ma 50 many i dzieje się cos takiego utamo vita -musze spalac mane lol albo jak zapomniales zalozyc elven amuletu lub bohna zorientowal/a sie po jakis 2 minutach ze nie jest juz zatruty ogladnij jeszcze raz a się przekonasz ;p btw. gratz zsolowania gsa ;] |
Cytuj:
@adams Co cie tak ¶mieszy ?:> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |