![]() |
Do Khana
Khan czy jesteśw stanie napisać cały alfabet byle jakim chińskim alfabetem?chyba nie , nie znasz sie tyle na japoni......:P:P
np. a - % b - $@ c - @* d - *% |
Cytuj:
|
Ej, mam pytanko, co niby oznaczają te znaczki:
* % @ $ ??, bo mi to na japoński niewygląda:P |
Chyba chodzi Ci o Katakanę. Ten język da się jeszcze tak napisać :] Ale nie wiem, czy Khan będzie chciał go tutaj zamieścić, bo potem pełno użytkowników miałoby ksywki zapisane katakaną. Więc wątpię, czy Khan umieści ją tutaj. Ale oczywiście mogę się mylić.
|
"byle jakim... chińskim... alfabetem?!" - co to ma wogle być za zwrot???? Kpisz sobie z języka?!?! X(
"chyba nie, nie znasz się tylę" - podpuszczasz mnie? Moglbym ci napisac zarówno całą Katakanę, co Hiraganę i Roumanji wersję fonetyczno zjaponizowaną! W sumie jakies 250 znaków, ale nie zrobię tego. Wiesz czemu? Język nie jest po to zeby nim tak sobie szpanowac. Juz dosyc, ze zapisuję ludziom imiona Katakaną. A te %@$* to co to ma niby być? To ma być smieszne, czy jak?? Wiesz - mnie to nie bawi. Zastanow się co piszesz następnym razem, ok? "byle jakim chińskim alfabetem" phi.. też coś. |
Oj gokufan, gokufan...
|
@Topic
LOLOLOLOL , koleś CHiński a Katakana to dwie rózne rzeczy... A pozatym Khan może potwierdzić, że w Japonii ten język uważano za święty i nie wolno sobie z niego kpić... (popraw mnie jesli sie myle Khan) |
@ up
masz racje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |