![]() |
Ciekawy Bug Na Rooku
Siema, odnalazłem coś ciekawego podczas zbierania food na królikach. Jeżeli ktoś wie co się z tym dzieje niech odpowie. TO NIE JEST ŻADEN FAKE!!!!!!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28372 <zmienione> KOMENTOWAĆ |
czysty czy nie... masz bana za ukrywanie rozszerzenia... chyba ze wrzucisz szybko na rapidshare albo tibiacams~
|
hahah nie da sie zmienic tych * bo samo sie tak robi jak wklejam link...
|
Film nudny, lecz czysty.... moze ten krolik bal sie wejsc an te kratke?:D
@down Myslisz ze nie wiem? Ale nie bede sie powtarzal po tym co inni juz napisali -.- Wole dodac cos od siebie.... |
@up
noobie tu chodzi o to że w linku ma być nazwa rozrzerzenia jak nie wrzucisz na cośgdzie nazwa jest to nawet jakby było czyste dostaniesz bana regulamin czytać |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Dzięki za ten rehost, widzę że nie wszyscy by tylko gadali i wyzywali od nobów
|
Cytuj:
|
Może Gm se tam nie widzialny stał xD, a tak serio to też mi rzeczy dostaniesz MLS... zwykły bug
|
Yhym. Na drodze Thais-most cycków jest domek jakiegośtam enpeceka, i tam często respi się pies. Spróbuj odciągnąć pieska, aby wylazł z domku. Nie da się? Hm, albo lepiej. Gdy piesek stanie w drzwiach to je zamknij. Pieska wywali na zewnątrz, a ten wtedy zniknie. Tu dokładnie ta sama sytuacja - jakbyś był w stanie wypchnąć tego królika na tamtą kratkę, ten też by znikł.
|
to jest tak jakby anti-luring system, tylko dla niegroznych potworow. Po prostu same one nie wyjda poza ich "arene", bo wtedy by zniknely, dlatego tutaj rowniez kroliczek nie poszedl dalej, bo by zniknal.
|
Podobnie jest np z npc ktory sprzedaje parcele nie da rady go wypchac daleko mozna tylko przed lade i dalej nie da rady:p:p
|
Dzięki za to wytłumaczenie :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |