![]() |
Na któym servie .... ?
Witam mój pierwszy post na tym forum, chciałbym sie dowiedzieć na którym servie jest najwięcej polaków ( chodzi mi o servery non-PvP ) bo jak mam grać z tymi BR ( co chwila OI OI OI ;/ ) to mnie krew zalewa wole pograć ze swoimi na serwerach międzynarodowych !! ale nie wiem gdzie naszych jest najwięcej proszę o szybką odp.
|
Zastanow sie, nie wiem co gorsze grac Pl czy Br...
Zreszta to mozna by nazwac rasizmem |
O mój Boże to żeś sie wyślił, nie lubie br bo dedają bez powodu a nie dlatego, ze sa inni -_-, a poza tym jak piszesz do odpowiadaj na pytania a nie narzucaj nowych tematów,...
|
Cytuj:
BTW. na Calmera swego czasu sporo polakow gralo. |
Jeśli chodzi o światy bardziej bliższe naszemu krajowi <sux krajowi :< > Niemieckie serwery to :
Celesta < zaduzo noobow> Refugia< dużo polaków mniej noobostwa> no i jeszcze Secura. NA CANDIE NIE Idz.... A jeśli chodzi o światy za morzem czyli Amerykańskie to POLECAM: Unitera < mniej polaków za to mniej noobostwa i boterów*ZART* (bedziesz mial wiecej expa dla sibeie na tibia auto > */zart* Pamiętaj BR są lepsi od pl < z malej bo to cioty :> > PL to thiefy nooby i jest ich b.dużo Nie mówie ze w BR nie zdaża sie tak ale jest o dużo mniej. Pozdrawiam |
Na neranie jest bardzo dużo polaków.
|
Cytuj:
Candia - swiat w 70% Polski. Honera - Swiat na ktorym gram ja i nie nazekam =] |
na harmonii jest bardzo dużo polaków, niskie ceny itemków, i serwer stoi w Niemczech.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |