![]() |
Elf Fortress
Mam pro¶bę otóż potrzebuję MAPKI respawnu na elf fortress.
Przeszukałem forum niestety nic nie znalazłem. :( Ja potrzebuje mapki a nie opisu co gdzie sie respi. Z góry dzięki. Dzięki Rzucamrybami. :) |
Jeszcze jedno pytanko :)
Czy Knightem na 20 levelu ze skillami 69/69 i eq : p set, dark helmet, barbarian axe i guardian shield dam rade na elf fortress?? Jak tak to co wzi±¶ć? Z góry dzięki.B) |
Nic nie brać - przez takich ja ty zamiast 25k exp/h jest 15k exp/h ...
Lada chwila i EF stanie się tak znoobione jak DC ... |
Dasz rade tylko sie nie pakuj w jakie¶ mega grupy Scoutów. Arcanisty raczej pojedyńcze. WeĽ mfy i pare uhów na wszelki wypadek.
|
zsobaczymy ile stracisz mfow przy pierwszej grupie 3 scoutow + 7 elfow.
|
Ja na twoim lvlu siedziałem na soldkach i czasami na minosach jeszcze do 30lvl i skilli 74/74
a od tego 30lvla pierwszy raz wybrałem się na EF, ale jak tak bardzo chcesz to możesz i¶ć ... |
Nie dasz rady
Mnie scouty hitaja czasami po 30+ a eq mam duzo lepsze niz ty. Nie na pisales jakie masz buty, jak zwykle to nawet sie tam nie pchaj. Idz lepiej na kopalnie, amazon camp (wiem ze ludu jak.... ) itp. Expie teraz na ef i wiem co mowie o arcanach to raczej nie masz co myslec, bo zanim ty go zjedziesz do zoltego on juz uleczy sie do full. Lepiej na twoim levelu isc na soldy, a camp, dc jesli nie bedzie pajaczka, i rozne inne miejscowki. Ef to tak od 30-35lvl i raczej z bohami bo one jednak duzo daja, zwlaszcza gdy sa full respy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:49. |