![]() |
Z czym do potworów?
Witam! Jestem knightem, level 12 (niedawno zdobyty), o skillach: 33 club fighting oraz 30 shielding. Mam pytanie do osób bardziej doświadczonych w tej kwestii niż ja... Jaką bronią powienienem trenować? Jaka daje mi największe szanse jednocześnie na szybkie zdobycie skilli oraz na jako tako pewność o wygraną w walce z przeciwnikami... ? Aktualnie używam morning star, dwarfen shield, chain armor oraz soldier helmet...
------------------------ Amras Narmolanya - lev12 - Carlin - Eternia |
Otoz cala zabawa z bronia w czasie treningu polega na tym zeby zadawac jak najmniej obrazen, z takimi skillami to stajesz miedzy 2 rootwormami i bijesz je z club albo crowbar na full defens, ale tak zeby raz na minute trafic.
Ew. Jesli rootwromy dla ciebie narazie to za duzo to sproboj trole, orki albo krasnale. |
Lepiej trenuj z ludźmi.
|
A co do teamtu mam pytanie ja mam skils 50/47 noi z jakim potwrami powinienem trteranowac Gremiln???
|
z takimi skillami?? hmmm na pewno dwarf dla ciebie za slaby. Może dwarf soldier to z nim można lub z valkiriami. Tak mi się wydaje
|
re: Pit
Jak znajdziesz miejsce gdzie nowe szczury przychodza co 10 sekund to mozesz i ze szczurami :) Chodzi o to zeby: - nie zabijac potwora za szybko (ja jako druid lubie trenowac niedzwiedz + wilk i mniej wiecej co 10-20 minut lecze sobie niedzwiedzia IH) - potwor za mocno cie nie bil (idealnie to tak zeby z sama tarcza wogole cie nie trafial) - najlepiej zeby bylo to w takim miejscu gdzie za duzo ludzi sie nie kreci Przy twoich skillach to proponuje: Dwarfy (zwykle bo soldier za mocno bije) Rootwormy Minotaury Glowna zaleta tych 3 potworow jest to ze nie uciekaja gdy maja czerwone zycie. re: Eerion Zarowna Dwarf Soldier jak i Valkirie przy takich skillach to raczej do expienia niz do treningu. |
Z czym do potworów?
z chlebem i solą :))))) |
Wielkie dzieki gremiln za porady
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |