![]() |
eeee.... mam dziwne wrażenie że coś nie wyszło o,O
|
Wiem
Mogl by ktos pomoc jak to wstawiac (nie czaje tego poradnika :p)
|
w tagach [] wpisujesz IMG czyli [IMG] i zamszykasz tak samo tylko dodjaesz ukośnik przed IMG czyli [/IMG] i między tagami wpisujesz url ;]
|
prawie dobrze wstawione. blad polega na tym ze wpisales [/IMG]....[/IMG] zamiast [IMG]...[/IMG]. niepotrzebnie /. pozdro
EDIT: cool fotki. tez sie musze pobawic kiedys ot servem :P a btw, masz obsesje na punkcie mpa :P |
|
Eureka !
Wszystko działa prosze o commenty :D
Pozdro |
jol sroka, niezle ssy :D
|
;/
powiedz jak to sie robi plz ;D
|
Nie no ładne świetne itp może ja się kiedyś nauczę:>:P na poczcie nie ma npc w run shopie też nie napraw to:D
|
Wow.!
Ja tesh chce tak!! MAM nadzieję że można to ściągnąć z tibia.pl!! Ale co trzeba jeszcze żeby takie żeczy robić?? I jak to robić ?? Walcie na gg! |
nooo, niezle miasto!!! ile nad tym pracowałas? i jakim cudem przy "Solid Security" ci sie nie zawiesił OTServ???
|
napisz jaka jest komenda na zrobienie drzwi wszystkich
|
fajne ss;)
oby tak dalej jeden ss nie działa :( zrub coś z tym |
Takie mała uwaga:
-w depo powinna być blokada między skrzynkami, teraz stoją dwie obok siebie Ale i tak podoba mi się, bo u mnie nie rusza otserv niestety, nie wiedzieć czemu. |
Dla tych co pytają skąd to dorwać, dział OTServer na forum :)
|
a mopze bys mnie zaprosil na ten server hmm?:D bede wdzieczny moj numer gg:1870926
|
co to jest ot serv ??:(
|
Ja też chętnie zwiedzę to miasto. Wal na gg: 6795655 :]
|
@up
@up do wszystkich
Więc pracowałem nad tym projektem około 7 dni, kilka razy mialem kicki itp. ale częściej krzaczyła sie tibia***** niż otserv.Npc w 0.2.7 nie moża ustawiać więc nie zrobiłem tego a w 0.2.9 nie moge zapisywać map (Dobo jak wiesz jak to zrobić to napisz prywatnie).Te ścianki w depo... miałem problem ze znalezieniem właściwej i w końcu nie znalazlem :(.Niestety gra po necie jest niemożliwa z tego powodu że jestem za bramka i nie moge ustawić własnego servera bo nie mam publicznego IP.Krąża plotki że można to zrobić ale nigdzie nie widzialem posta na ten temat (jak ktos ma link to podajcie :P).Wlasnie wlaczam OTs to jeszcze pogrzebie tu i tam :D.Postaram sie dodać nowe foty pod koniec tygonia. Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |