![]() |
Directx 9 - dziwny obraz???
Otóz problem polega na tym że w Tibi, na Directx 9 mam obraz jak na screenie X(X( . Denerwuje mnie to już bo zmiana sterowników (starsze, nowsze etc.) nie pomaga. Zmiana Directa tez nie pomaga (9a/b/c). Nie mówcie mi, że na Direct 5 jest taki sam obraz itp. bo mi chodzi tylko i wyłącznie o direct 9. Czy ktoś spotkał się juz z takim problemem?
Edit. A zapomniałbym o kompie... Duron 850MHz 320SDram (2x 128, 1x 64) Płyta główna jakis staroć. Karta Graficzna: Geforce FX 5500 Screen: http://img74.imageshack.us/my.php?image=obrazxm3.jpg |
Miałem kiedyś taki problem. Pomogło przeinstalowanie sterów do grafini. Nie wiem czemu tobie nie pomaga ... zobacz czy na Tibi 7.6 też jest taki obraz.
Pozdrawiam |
Też tak mam. I zmuszony jestem do grania na DirectX 5 :|
|
To Vista czy tylko nakładka ?
|
To jest zmodyfikowana, troche okrojona wersja XP, dokladniej windows mx by malcolm x. Wygląd jak Vista :confused: . Tu nie chodzi tylko o problem w tibii... W kazdej grze wymagającej directx 9 mam kolory zjechane. W Age of mythology też są czerwone kolory a w innych to naprzykład napisów niema i wogole :D
|
zainstaluj najnowszego directxa i stery do grafy nie pomoze to zainstaluj normalnego windows xp sp2 i bedzie dzialac
|
Zainstaluj normalnego XP, bo te przerobione, często zwalonego Service packa, a on może blokować poprawne działanie DX'a.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |