![]() |
Bat wings
Mam 2 bat wings ale nie bardzo wiem co z nimi zrobic. :( widząc że inni gracze sprzedają je w okienku trade sam postanowilem zrobic to samo.
czy może mi ktos powiedziec do czego służą skrzydła nietoperza i za ile można je sprzedac?? |
Służa do zrobienia outfitu, ale nie pamietam jakiego. Dużo za nie nie wychapiesz, myśle ze cena wacha się od 50-100 gp.
|
Chcialbym też wiedzieć po co są i za ile można sprzedać green dragon scale, wolf paw i bear paw.
|
te paw'y sa do kłestuf chodza po 50-100+gp jak mowil kolega wyzej
|
Co do twojej prośby, popytaj sie ludzi na Game Chacie, oni wszystko wiedzią. Napewno ci ktos pomoze.
|
Bat Wings są do beggar, mage i summoner outfitu.
Green Dragon Scale można (trzeba) użyć do Ice Island Questu. Wolf Paw do druid outfit. Bear Paw do druid outfit i Ice Island Questu. Ceny w zależności od świata ale nie spodziewaj się kokosów. |
Ale ile mniej-więcej moge wziąć za green dragon scale?
|
Szukaj tutaj:
http://wiki.hunted.pl/wiki/ http://wiki.hunted.pl/wiki/Green_Dragon_Scale Wartość: 100 gp. ................ |
Wiem, że temat jest już stary ale nie chcę zakładać takiego samego drugi raz bo po co :P
Te wolf paw - dzięki nim mogę zrobić outfit, nawet jeśli nie posiadam premium, zgadza się ? Jak zbiorę określoną ilość nich do outfitu (nie wiem ile trzeba), to jak będę mógł sobie dać jakby nowy wygląd postaci: klikam normalnie na nią i daję Set Outfit i jest już nowa pozycja ? |
@up
Widać, że jesteś początkujących poczytaj sobie tutoriale, bo stanowczo się mylisz xd |
Cytuj:
Odp: - potrzebujesz Premium Account (PACC) - by zdobyc nowy outfit musisz wykonac quest nastepnym razem poszukaj, bo bylo wiele razy |
Zeby nie zakładać nowego tematu też zadam pytanie.
Czy jak mam sniper gloves i pójde zamienić je na addon to czy go dostane? Bo kiedyś gdzieś czytałem że gościu nie miał pacca i nie dostał addona. P.S. Ja nie mam pacca @ down Właśnie się pytałem dlatego że na tibii.pl pisze coś że na addon nie trzeba pacca |
Cytuj:
Nie ma pacc = Nie ma addonów. |
Cytuj:
|
yhy zobaczn cany na trade jak sprzedaja i sellnij tak samo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51. |