![]() |
Moc przeznaczenia-Fake Story
Witam :D Jestem nowym użytkownikiem forum i zrobiłem FAKE.
Prolog krótki tylko (2 obrazki) ale nastepnę rozdziały będą miały po 10 obrazków. Dobra start! :) 1. http://i11.tinypic.com/4pkghap.jpg 2. http://i15.tinypic.com/5xpwsit.jpg |
- Tibia editor map
- Powinno być: Zenek says: Blablabla a nie Zenek says: Blablabla - Co to za shaman? O.O + Nic? 0/100? |
Dla 2obrazków jest przyklejony temat
żarty sobie robisz? o co w tym chodzi? szaman brzydko się świeci Na 1 scence wszystko piękne a na 2 już ruiny :O stara trawa |
Nie tybia map edytor tylko photoshop....... A shaman tak się świeci bo sie teleportuje( nie za bardzo wyszło prawda?) A ja lubie starą trawę :)
Ps. to moje 2 fake 1 było dawno dawno temu na innym forum fanowskim |
Photoshop? Buhahahaha xD
Ots map Editor... masz racje, pomyliła mi się nazwa To jest cholerny ots map editor! Chętnie zobacze jak ty to wyrównujesz w photoshopie... P.S Już rozumiem Em0 jak ty się czułeś |
@up =|?
@topic Przyklejony temat...w dodatku fake niezgodny z regulaminem(minimalnie 3 obrazki) |
Idz na ryby......
a fake zostaw inteligentnym ludziom |
Czekaj, czekaj, czekaj... Jak to było?? Dno?? Plax don't kill us?? Nie wyżywaj się na nas?? Mogę tak długo, ale mi się nie chce... a co mi tam. ^^
- R-e-g-u-l-a-m-i-n !-!-! - W jednym obrazku cały domek, a już w drugim to trzęsienie ziemi... - Typek stoi i opowiada... Sytuacja : Typek Ciebie kijem bije po mordzie, a ty mu wykład o grzeczności robisz... do tego jest podobny ten 2 obrazek. - OTS ME. - Photoshop... coś nie wierze, może jeszcze wykupiłeś full wersje?? - Oj, już nie będę dobijał...:evul: |
Lubie DaNiO.
Minusy: - Jest przyklejony temat. - Liczba obrazków - Na 1 jest all domek na drugim juz pobojowisko. A wyjaśnić o co chodzi? - OTS ME. W photoshopie zobaczę jak wyrównujesz, Mogłeś się usprawiedliwić ew. Gimpem. - 8.JPG - Orc Shaman wygląda jak... Plusy: - Um... Hm... Brak. PS. Reported :-) 0/10 @down To sie nie wypowiadaj, report za spaming. |
wiec moja ocena jest taka... szmira,kupa,bzdet,frajerstwo,kał,szmata
wez sie zajmij czym innym. no i fabula oczywiscie roxiorska 'wrocil z dalekiej podrozy a tu nagle lezy i wszystko w ruinach, nie no - wymiatasz :D) prosze wyjdz :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |