![]() |
Exp Kina
Witam.
Bo update za bardzo nie mialem jak grac, wiec nawet nie zobaczylem jakie hity, czy cos sie zmienilo itp. Przed upem expilem na DC czasami EF, a teraz nie wiem, bo na dc i ef, mniejsze lvl lataja... Mam 65 kina , 81/79 sword ; d shield,c legs, rh, boh, mystic blade, g arm. Mam tez okolo bp sword ringow, wiec mozna efektywniej expic.No i wiadomo , chodzi o to zeby nie byc na -, moze byc minimalny + albo zerowy, byle by exp odpowiadal :)) pzdr. |
ja swym podombyn najcikiem juz nie gram ale kolega na podobnym lev biega po ofie piraty ale mówil ze od piratów lepsze zólwie i chyba troche po dragach biegal ale glównie w nocy na ofie ;]
|
Kup sobie z 5 bp mf weź bp uh i idź na OF a jak nie jesteś pewien (albo twój net) to idz na ef to 70 lvla ale możesz spokojnie biegać po OFie. Dałbym Ci swój filmik z OFa ale nie mam na co wrzucić. Ale dużej filozofii w bieganiu po OFie nie ma, poradzisz sobie
|
Hmm, parę możliwości (zakładając że jesteś FACC)
1.orc fortress 2.venore d-lair 3.dw guardy Pozdrowienia, Andezyt |
Ja zawsze wolałem D Guardy. U knighta chyba nie ma za dużego waste, szczególnie po update.
|
Powodzenia na tych dwarf guardach. Oplacalnie na tym lvelu nie masz szans expic na guardach chyba, ze na pojedynczych spawnach.
Mozesz isc na Crusa albo na 6 ale tam jest za maly exp na ciebie. D lair o ile bedzie wolny jak chcesz tam to lepiej juz tam biegnij, moze bedzie wolne. Zgadzam sie z OF i EF. Jak masz pacca to na lagune fastem idz kasy leci i expa w ..... Mozesz tez na tomby, tiquande, Ankrahmun lair... A jak nie pasuje to najlepiej idz do kanalow pod thais, o ile beda wolne. |
Z własnego doświadczenia wiem, że jednym z lepszych expowisk na Facc'u dla Knghta jest EF... Weź z 5bp manasków, Uhy oczywiscie też i masakruj wszystko co jest, wraz z Dragami... Niezły exp, polecam. I loot spoko nawet, raz pamietam, wbijałem swoim ek 60lv i spadlo mi 3 Woce, Woi, 6 Holy Orchid i kilkanaście heaven bloosoms, także nie ma co sie zastanawiać, zmykaj na EF.
|
Ja proponuję, dragi i pojedyncze DLe jak się idzie na ornament shielda, tylko weź z 10 bp UH, i tak się zwróci i exp przecudny.
|
Cytuj:
@topic Guardy, Veno D-Lair i ewentualnie Piraci. |
Cytuj:
|
pomoge ci
na twoj lvl masz skile dobre pacc-zolwie facc-guardy pacc-dragiank d lair facc-efbiezesz 4 bm manasek i 2 p uhy lejesz co popadnie pacc-piraci waste-facckatedra wyzszy poziom 0 waste -pacc of super kasa super loot uwazaj na zerki :baby:
|
nic z tego co napisales , nie skumalem oO
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc się niewypowiadaj na temat, o którym wogóle niemasz pojęcia. |
Żaby nie zakładać nowego tematu. Od którego lvl'a i skilli można spokojnie expić kiną na ef? Mam eq Noble armor, plate legs, fur boots, crown helmet, medusa shield, dragon hammer, p ammy. Brać mf czy może bp ih/uh(jeszcze 60%)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |