![]() |
Paladin, a hydry?
Mam pytanie, otóż w jaki sposób palladin może expić na hydrach? Tak jak ed/ms czyli np. ed stawia 2 dsy ja je convincuje i dalej jak na zwykłym huncie?
Czy może ms i ed stawiają po 2 dsy, a ja bije bez niczego? Który sposób bardziej efektywny? A może jakieś inne sposoby jeszcze są? ;) Pozdro Wiz~ |
"Czy może ms i ed stawiają po 2 dsy, a ja bije bez niczego?" Najlepszy pomysł ;p włóż tylko kusze i zaznacz na atak, bolty Ci nie są potrzebne xD
|
Tak, MS lub ED stawia 2 DSy po czym ty uzywasz runy Convice i przejmujesz owe 2 DSy. Pozniej MS lub ED stawia 2 kolejne DSy dla siebie i zaczyna sie normalny hunt jakby byl MS z ED :)
|
a moim zdaniem najlepiej, jak wybierzesz sie z kumplem, tez palkiem, najlepiej okolo 80 lev zeby bylo bezpiecznie, on luruje hydre i biega z nia w kolko bijac z royal spearow, ty tez bijesz z royal spearow. zamiast royal spearow uzywac mozna power boltow, duzo szybszy exp, ale i drozszy.
|
Cytuj:
Zdaje mi sie że, żeby Zconvice'ować Ds'y musisz mieć 640 many... na 49 lv pallkiem jest 650 many... |
Cytuj:
Na przejęcie Dsa potrzeba 620 many, paladin na poziomie 48 posiada 635 many. |
Drut albo sorc biją Hydre a ty tylko z boltów czy tam power czy tam z czego chcesz i pomału idzie exp a jak chcesz to możesz jeszcze z jakiś run.:evul:
|
fsafas
Idziesz z blokerem i masz problem z głowy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |