![]() |
jak zawrzeć ślub?
chcialabym zawrzec slub ale nie wiem jak to sie robi co trzeba zrobic ;/ prosze o pomoc !!
|
A mamusia nic nie mówiła???
0.o jeżeli chodzi o ślub w tibii to nie można oficjalnie zawrzeć ślubu, że ktoś to będzie widział czy coś takiego. Możesz jedynie zawrzeć ślub na niby :) z wybrankiem twojego serca, którego nigdy nie widziałaś ahahah. |
@Up
I co z tego takie imprezy są bardzo lubiane przez graczy, zaprasza się gildie, potem stypa etc. |
@Up
Stypa?? Czy to taki poczęstunek po uroczystości pogrzebu?? |
Najlepiej jest zrobić ślub na pvp,iść na Folde zaprosić [noob] all party a potem Ue Kiss :>
|
Wydaje mi się, że jakiś NPC w Thais udzielał ślubów. Chyba nawet widziałam jakieś ss na forum. :)
|
Idziesz do kościoła i bierzesz B).
|
@TOPIC
Nie da się zawierać oficjalnych ślubów w Tibii. Można je tylko wziąć "nia niby". Czyli kupujemy odpowiednie pierścionki - Wedding Ring. Zapraszamy gości i "Hihi, hola lulki palą :D" Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
umiesz czytać?? Szybki'lols napisał "all party" czyli bezkarnie padłoby sporo low-lvlków ;p a co do tematu, to fajnie tak iść na ślub, a potem zrobić extra wesele :D a potem jest jeszcze noc poślubna ^.^ |
Tak jak wyżej napisali
W thais jest babka z kościoła, ale ona gada jakieś głupoty i oficjalnie nie można wsiąść ślubu(może w przyszłości);D A zazwyczaj wygląda to tak Zakochana para wybiera księdza z kumpli ksiądz ubiera się na czarno a małżonkowie na biało tak jak goście(zresztą goście to różnie) Odbywa się cała ceremonia, wszystko odbywa się tak jak na prawdziwym ślubie, Małżonkowie odpowiadają "tak i nie opuszcze cię aż to śmierci"(Nie bierzcie tego dosłownie ;D) Później idą do innej sali gdzie przygotowane są stoły i jedzenie, goście rozdają prezenty i kwiaty. Wszyscy siadają do stołów i zaczyna się rozpierducha, wszyscy się leją i ogólnie jest bardzo fajnie, można zakosić jakiś prezent ;D Zazwyczaj wpieprzy ci się jakiś noob na wesele i zacznie ci zabierac dekoracje Pózniej gości się rozchodzą i noc poślubna ;] |
W sklepie w venore naprzeciwko tego co sprzedaje kusze
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |