![]() |
Biezace Wydarzenia
Skoro wojna sie skonczyla nie widze sensu kontynuowania poprzedniego tematu.
Piszcie tutaj niusy z Kyry, wasze opinie na temat tego serva, luzne gadki zwiazane z kyra itd pzdr |
ja slyszalem ze abo sprzedaje chara i kupuje go xeretza!!! pamietacie go?? w ogole ciekawe jak to bedzie z tym PA kurde planuje zaczac nowego chara ale jak szwedzi maja mnie wywalac z rotow na darce za szybkie pgowanie to wole isc na non pvp;/;/ w ogole mysle ze niedlugo bbedziemy miec nowy war ale hehe w tych samych skladach bo jakze inaczej w ogole wiecie jaka plote slyszalem?? hehe norf i mesmeroo dali listy na siebie szwedom zeby ich przyjeli do guildi ale lamy coooooo;p mam jeszcze pare niusow w zanadrzu ale narazie to tyle zobaczymy jak sie temat rozkreci!!!!111oneone :):)
jakas dziwna ta kyra a wy co sadzicie;p;p |
Ale ma swoj urok :D:D
|
Wyjebać Grozzmo! Tyle...
|
Nie znam szczegolow tej akcji bo bylem na dworze, ale z tego co Grozzmo napisal na tibia.com to sam sie wyjebal heh ;p
|
Dochodzą mnie słuchy że Quel Metu lata wszędzie i zabija każdego, nie wiem czy to prawda ale naprawde dużo osób mi już to mówiło :evul: no ale wkoncu mamy "better kyra" ;P
|
|
No to Hop XD
|
No to hop xD
Twoje zdrowie zenek xDDDDD Widzialem cie juz gdzies...hmm...robileś za Modela?; O XD |
|
@up
xD Popoludniowa drzemka mniemam. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja tam alkoholu nie widze xd
|
Cytuj:
no chyba ze ktos ma jaja i popija browarkiem to jest dopiero jazda = D |
Cytuj:
|
Tzw turbocola? Jabol + cola? ;D
|
ZENNNNNNUUUU$$$$$$$$$$$$$$
xD No to Hop ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmmm po h*j cola do Jabola? ; ] zgodze sie na turbopiwo ; ] tzn spirytus(wodka jak kto woli) rozrobiony z browarkiem ; ] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |