![]() |
Tibia Rulez XDD
Niewiem czy już było ale daje ,film nie mój
Czenść I : http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=0 Czenść II : http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=1 za wszelkie błendy sorry ;) |
nie wiem jak wam tłumaczyć, że to dział filmy O TIBII a nie denne przeróbki Iwoną czy rzucanie mięsem na okrągło. Idź i kup słownik
|
ehh ale to filmik o tibi i nie ma tam przerubek przez ivone
a łamie wszelkie zasady ortografi zeby szybko pisac ;) |
slaby flimik 4/10
|
@Poxman
Jerzeli karxdzy by szybkio pusal to by na foryum byl wielku buredil... Tak więc pisz starannie lub polecam Ci Firefoxa ;] @Poxman Powtórzę po raz 2. Firefox dobra rzecz x) |
Cytuj:
Cytuj:
A filmiki takie sobie. |
oki sorry zobaczyłem że w zasadach forum jest punkt o ortografie więc zapamientam sobie żeby się nie spieszyć ;)
@qq2 ja umiem pisać ale błendy mi się zdarzają |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. Masz IQ >20 (iloraz inteligencji szympansa) i zrozumiesz o co tu chodzi(; @down zapomniałeś dodać że tata i dziadek wchodza mi pod kocyk i że mnie gwałcą i biją i całują i w ogole jak to ja fajnie mam. |
@Etoric
znowu kogos bezpodstawnie jedziesz -.- nawet nie obejzales tych filmow a krytykujesz ;p wcale ivony w nich nie ma co jest dowodem na to ze jak tylko widzisz link video.google albo youtube odrazu kogos krytykujesz i tak nie wytlumaczysz wszystkim ze to jest forum do filmow o tibii :baby: @topic film beznadziejny ale pokazuje co tibia robi z ludzmi takimi jak Etoric... zaloze sie ze sam takie film nakrecil tez :D rozwalala mnie ta morda tego grubasa co gral fanatyka :cup: |
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Ogolny sens lapie, ale aktorow to z was nie bedzie. :) # A, fakt, nie Twoj film.. co nie zmienia faktu, ze aktorow z nich nie bedzie |
Wszystko zajebiscie xD gdybyscie sie nie usmiechali na scenach do kamery haha ^^
|
Żałosne. :baby:
|
Cytuj:
|
@Up
wiesz jak ci coś nie pasi to wy*******aj @Kajulec ja niegram w tym filmie i tych kolesi nie znam |
Hyh... Żałosne
Zacznijmy od tego, że jeszcze nikt nie skończył tak jak to było pokazane w filmie, nikt nie zabił rodzinki przez odłączenie kabla wiec film mija sie z celem...
Pozatym jak ktoś wyżej wspomniał moglibyście sie w najbardziej dramatycznych momentach powstrzymać od wietrzenia zębów w stronę kamery^^ :baby: |
@up
wiem że nikt tak nie skończył ale to jest tylko film który ma na zadanie rozbawić zwykła parodia a niektóży nie powinni się o tym wypowiadac .... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |