![]() |
Tibia Single Player już jest!
Tak to prawda! Niestety narazie jeszcze nie jest dostępna u nas, i zapowiada się że niezbyt prędko do Polski przywędruje. Jej cena w Wielkiej Brytanii wynosi 20 funtów, czyli około 120zł. Sprawa graczy została rozwiązana w ten sposób, że są oni losowo tworzeni przez komputer, czyli za każdym razem losowane jest inne imię oraz inny ubiór. Mapa jest aż 3x większa (!) niż w standardowej Tibii. Jest dużo więcej miejsc do zwiedzania, więcej potworów do zabijania oraz troche nowych przedmiotów jak np. Djinn Armor czy Cape of Invisibility. Jest też zupełna nowość - konie. Wypożycza się je w stajniach, które możemy znależć w każdym z miast. Wszystkie przedmioty w grze dostępne są u NPCów, więc teraz każdy będzie mógł mieć MPA bez chodzenia na demony. Tak oto wygląda pudełko:
http://tinypic.com/clzdd Dobrze się składa, ponieważ mam wujka w Anglii, i jak go ładnie poprosze to kupi mi Tibie Single Player :). Jak tylko ją dostane to zrobie wam troche zdjęć z samej gry. Pozostaje tylko czekać aż gra ukaże się w Polsce :). |
Szkoda , to nie powinno nigdy powstać.
|
Fajnie :) Ale moim zdaniem tibia multi jest najlepsza. Fajnieby też było żeby mozna było postacią z singla grac w multi :P ale 120 to wątpie żeby ktoś dał za tą gre tylko dla singla :/ lepiej by bylo do sciagniecia z netu dodatek single
|
Ehh...
Jak ty coś zrobisz od razu można domyśleć się, że jest to fotomontażyk (1 klasa ofcorz). Jak takie coś jest, to czemu nie ma ogłoszeń na tibia.com x). Gratz pomysłu... |
Heh niezly fake. Gratz za obrobke, wiele osob by sie nabralo :D
|
A świstak sieeeeeedzi....
...bo sreberka zostały skradzione. |
Mi też kup! :)
Fake pierwsza klasa :) |
@ youri
radze zalozyc nowego urzytkownika bo chyba kazdy juz jak patrzy na twoj nick i widzi pod nim jakiegos screena to odrazu wie ze to jest fake :) nie ma elemntu zaskoczenia |
VERY NICE!!!!!!!
zarąbiste pudeło moim zdaniem jakis polski programista powinien usiąść i napisac taką tibie single version :D |
Gz robota pierwsza klasa (jak zawsze) :)
|
Jak by to nie był fake to bym powiedział "Wkońcu niebende miał lagów"
A tak powiem Spoko przerupka. Wydał bym to 120 zł |
Jednym slowem: On znowu to zrobił!! :D
...Gratz |
Huhu...
Wielki Palek jest pod wrażeniem :D Fajne pudełko. Ale szczerze, ja sie nie nabrałem :P |
Duzo dobrej pracy. Jesli CipSoft kiedykolwiek bedzie chcial zrobic single wykorzysta twoje podelko.
|
powiem szczeze... nabralem sie
|
Nabrałeś mnie. :)
Po dokładnijeszym przyjrzeniu się, napis "single player edition" jest troszeczke pod złym kątem i ma ciut lepszą jakośc od napisu Tibia, ale to już tylko czepianie się na siłę, bo fotomontaż mimo wszystko jest doskonały. :) |
Chopak jak ty to robisz... :D Gratz
|
Całkiem spoko... tylko jeden blad. Napis na bocznej scianie pudełka jest splaszcony ale sie nie zweza.... Albo zapomniales albo zle dobrales kat.....
|
Cytuj:
Fajne by było takie coś :d, jeszcze imortować chary Tibia <---> Tibia SPE za odpowiednią opłatą ofkors :D |
Gratz pewnie kilka osób nabiłeś na butelkę pudełko bardzo ładne ile nad tym siedziałeś:>??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |